آریا بانو - آماده سازی :90 دقیقهپخت :60 دقیقه ماست : 3 قاشق غذا خوری آرد سفید :یک و نیم قاشق غذا خوری زعفران ( دلخواه) :به میزان لازم میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما […]
آماده سازی :90 دقیقهپخت :60 دقیقه
ماست : 3 قاشق غذا خوری آرد سفید :یک و نیم قاشق غذا خوری
زعفران ( دلخواه) :به میزان لازم
میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است
( 3 قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح
شما دارد…
حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید.
بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .
از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک
کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو
کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید ،…
طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد
آروم آروم
برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق
برنج را فشرده کنید کمى
روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و
بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش کن استفاده کنید ) و براى حدود یک
ساعت و
یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را
بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید …
*خمیر را حتما سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید…
*میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ،
شیر ،
شیر سویا ،…..
هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است …
باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید آب مرغ بسیار
انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد .
زیباترین مدل ته دیگ
ته دیگ طرح دار
مدل تزیینات ته دیگ
ته دیگ
تهیه ته دیگ طرح
دار
تزیینات ته دیگ
رنگی رنگی