آریا بانو - چه خود
سیب زمینی کاشتهاید و چه یک گونی از آن را یکجا خریداری کردهاید، نگهداری از آنها برای استفاده در زمستان روش خاص خود را دارد. 1- هر کدام از سیبزمینی ها را جدا داخل روزنامه بپیچید.سپس در یک جای سرد و تاریک 10 تا 15 درجه سانتیگراد قرار دهید.آنها را با یک لایه […]
چه خود
سیب زمینی کاشتهاید و چه یک گونی از آن را یکجا خریداری کردهاید، نگهداری از آنها برای استفاده
در زمستان روش خاص خود را دارد.
1- هر کدام از سیبزمینی ها را جدا داخل روزنامه بپیچید.
سپس در یک جای سرد و تاریک 10 تا 15 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آنها را با یک لایه دیگر روزنامه بپوشانید و بگذارید حدود یک هفته به همین صورت باقی بمانند.
این عمل باعث میشود
پوست آنها برای زمستان طولانی پیش رو سفت و ضخیم شود.
2- سیبزمینیه ا را داخل سبد، جعبه یا لگنهای پلاستیکی دردار بگذارید.
چند سوراخ در ته ظرفهای پلاستیکی برای عبور هوا ایجاد کنید.
3-
سیب زمینیها را در جاهای سرد و تاریک مانند زیرزمین یا انباری یا هر اتاقی که دما از 1٫5
درجه پایینتر و از 4٫5 درجه سانتیگراد بالاتر نرود، قرار دهید.
4- جلو منبع نور را بپوشانید.
نور باعث میشود سیبزمینیها جوانه زده، بد شوند.
5- هر چند وقت یک بار سری به آنها بزنید و سیبزمینیها ی نرم یا جوانه زده را جدا کنید.
یک سیبزمینی خراب کل سیبزمینیهای یک جعبه را از بین میبرد.
همشهری انلاین