آریا بانو
تکنیک های پخت سوپ های خوش طعم برای فصل سرما
دوشنبه 7 آبان 1397 - 05:26:30
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - نکات مهم برای پخت سوپ 1 – جوشاندن تا پخت آرام هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند. 2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست.پس در مراحل مختلف […]

نکات مهم برای پخت سوپ
1 – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.
در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.
2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست.
پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.
3 – توجه نکردن به غلظت سوپ
در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید.
استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به
سوپ می دهد.
در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی
مزه نشود.
سیب سبز

http://www.banounews.ir/fa/News/99545/تکنیک-های-پخت-سوپ-های-خوش-طعم-برای-فصل-سرما
بستن   چاپ