گل گاوزبان، شربتي مفرح و تقويت کننده بدن با طعم بهاري
گفتگو
بزرگنمايي:
fiogf49gjkf0d
غلامرضا کردافشاري استاد دانشکده طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران اظهار داشت: گل گاوزبان يکي از گياهان دارويي است که مخصوص دل است و قلب، مغز و بدن را تقويت ميکند.
به گفته وي کساني که بي حال، بي حس، و افسردهاند و گل گاوزبان برايشان مفيد است چرا که قلب را تقويت ميکند و موجب سرحالي و شادابي ميشود چرا که ضعف قلب موجب ميشود که افراد دچار غم و غصهها شوند که گل گاوزبان براي تقويت قلب بسيار مفيد است.
اين استاد دانشکده طب سنتي ادامه داد: گل گاو زبان روح را هم تقويت ميکند در نتيجه موجب تقويت کل بدن ميشود. اخلاط سوخته و سودا را از بدن دفع ميکند و باعث بهبودي و تقويت سيستم عمومي ميشود.
کردافشاري بيان داشت: در منابع طب سنتي شربتي عنوان شده است که براي همه کاربرد دارد و مخصوص فصل بهار است که طرز تهيه آن به اين ترتيب است که 50 گرم گل گاوزبان خشک (ساقه و برگ هاي گل هم در خاصيت مثل خود گل است) + 25 گرم بادرنجبويه (در تقويت دل و دماغ و قلب و کبد و معده و امحا بي نظير است که چاي مخصوص اميرالمومنين بوده است) + چند عرق گياهي(عرق گل گاو زبان 80 گرم يا عرق بيدمشک 80 گرم + گلاب 80 گرم و اگر هيچ کدام را نداشتند مي توانند گلاب را استفاده کنند.) گل گاوزبان و بادرنجبويه را يک شب در مايه عرقها بخيسانند تا صبح، سپس صاف کنند و با 200 گرم قند يا خاکه قند يا شکر معمولي به قوام شربت بياورند يعني روي شعله خيلي ملايم آرام آرام حرارت مي بيند تا به قوام شربت بيايد.
وي در برنامه خانه محبت عنوان کرد: اين شربت را ميتوانند هر بار با آب يا بهار نارنج مخلوط کنند و هر بار دو قاشق روزي 5 بار از اين شربت استفاده کنند همچنين مصرف اين شربت هنگام شب بسيار مفرح است.
اين استاد دانشکده طب سنتي خاطرنشان کرد: کساني که ضعف معده، مشکلات حاد معده و حساسيت معده ندارند مي توانند از اين شربت استفاده کنند و کساني که ديابت دارند ميتوانند با عسل طبيعي به قوام بياورند و مصرف کنند.
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1011/