بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه:
1- تکههای مرغ را شسته و خشک کنید، سپس کمی نمک روی آنها بپاشید، روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و هر طرف مرغها را حدود 4 دقیقه در آن سرخ کرده، سپس از قابلمه خارج کنید.
2- کمی صبر کنید تا روغن دوباره داغ شود، سپس پیاز را در آن ریخته و 5 دقیقه تفت دهید. سیر و سبزی را اضافه کرده و تفت دادن را 7-8 دقیقه دیگر ادامه دهید.
3- لپه را شسته و با کمی آب 15 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کرده و به خورش اضافه کنید. مرغ را به قابلمه برگردانده و نیم پیمانه آب جوش به همراه آبغوره اضافه کنید. هنگامی که جوش آمد، شعله را کم کرده و خورش را با در بسته یک ساعت بپزید.
4- نمک و فلفل خورش را اندازه کنید. تخممرغها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود، سپس آن را به صورت نواری در خورش بریزید. پس از 5 دقیقه که تخممرغ بست، آن را با کته یا چلو سرو کنید.
نکات:
1 – سبزی مرغ ترش شامل گشنیز، جعفری، نعناع و کمی شوید یا تره است. در محدوده گیلان و مازندران از خلواش به جای نعناع استفاده میشود. درصد ترکیب سبزیها را برابر گرفته و شوید یا تره را در حد چند ساقه اضافه کنید.
2- تخممرغها را میتوانید مانند باقلاقاتق درسته به خورش اضافه کنید.
3- خورش را میتوانید بدون تفت دادن و روغن تهیه کنید، در این صورت یک قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کرده و ابتدا پیاز و مرغ را نیم ساعت پخته و کف آن را بگیرید، سپس سبزیجات را اضافه کنید.
-
دوشنبه ۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۴۷ AM
-
۲۵۷۱ بازديد
-
توتیا نیوز - دانستنی ها
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/24395/