طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :
پرتقال | 1 کیلو |
شکر | 1 کیلو |
آب | 3 پیمانه |
آب اضافه | 3 لیتر |
نمک | 1 قاشق سوپخوری |
گلوکز | 1 قاشق سوپخوری |
آب پرتقال تازه | 1 پیمانه |
طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :
سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت 5
ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و 3 پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید 24
ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
-
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۲:۵۷:۱۱ AM
-
۹۱۳ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/24552/