آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
سبزی گیلانی،طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی" src="/Uploads/News/20171227010726325.jpg" alt="پخت قرمه سبزی گیلانی, نحوه پخت قرمه سبزی گیلانی" />
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی
قرمه سبزی جز آن دسته خورش های ایرانی است که می شود گفت بین اکثریت ما از نظر خوشمزگی و مورد علاقه بودن حرف اول را می زند، حالا گیلانی های عزیز که همه جا به خوش غذا بودن معروف هستند یک قرمه سبزی ویژه دارند که داخل آن از بادمجان و گوجه استفاده شده و در طعم و مزه نه تنها از قرمه سبزی اصلی چیزی کم ندارهد بلکه فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا دیگر بادمجان و گوجه پای ثابت قرمه سبزی هایتان شود.
مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی گیلانی :

* سبزی قرمه 500 گرم
* گوشت خورشتی بدون استخوان 500 گرم
لیمو عمانی 4 الی 5 عدد
لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز 1/3 لیوان
پیاز داغ 3 الی 4 قاشق غذاخوری
آبغوره به مقدار لازم
بادمجان کوچک و قلمی 4 الی 5 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه 1/3 مقدار آنها)
* 500 گرم گوشت خورشی بدون استخوان یا 600 گرم گوشت خورشی با استخوان ترجبحا گوسفندی
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی :
ابتدا پیاز را رنده یا خرد کرده و بعد با کمی روغن آن را تفت می دهیم تا کم کم طلایی شود.
حالا گوشت خورشی را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
بعد از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و باز کمی مواد را با هم تفت می دهیم. حالا لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز را بر طبق سلیقه مان به گوشت اضافه می کنیم.
بعد حدود 5 لیوان آب جوش به موادمان اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.
تا گوشت نیم پز شود سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می کنیم. دقت کنید تا سبزی خوب سرخ شود ولی نه زیاد از حد چون تلخ می شود.
بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی را به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی ها را هم می ریزیم. بعد از پختن لوبیا و گوشت به میزان لازم نمک و آبغوره هم به خورش اضافه می کنیم.
بعد تا خورش همین طور روی حرارت ملایم دارد کم کم می پزد تا جا بیفتد و آب آن هم کم شود. بادمجان هایی را که تلخی آن را گرفتیم سرخ می کنیم. بعد گوجه ها را هم که به آن نمک زدیم را سرخ می کنیم.
حالا خورش مان هم به روغن افتاده و آب آن کم شده. یادتان باشد راز خوشمزگی قرمه سبزی آرام پختن و خوب جا افتادن و کم آب بودن آن است.
در 15 دقیقه انتهایی جا افتادن خورش بادمجان های سرخ شده را هم به خورش اضافه می کنیم تا یکم با خورش قل بزنند و طعم بگیرند.
حالا خورش بادمجان خوشمزه و گیلانی ما حاضر است و وقتی که داریم آن را داخل ظرف سرو می ریزیم گوجه ها را هم روی قرمه سبزی گذاشته و بعد ظرف قرمه سبزی را سر سفره می بریم. نوش جان
منبع : 2nafare.com


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/27719/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

اجرای موسی عصمتی میلیونی شد

مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم

آخرین تمرین پرسپولیس برای بازی حذفی

درگیری اسطوره‌های یونایتد و آرسنال بر سر برونو!

زادگاه مسعود ده نمکی کجاست؟

2 خبر خوش فوتبالی رئیس صداوسیما

هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان‌ها

آبگرفتگی خیابان‌های شهر کرمان پس از بارش شدید باران

بارندگی شدید در شهر شنژن چین

طوفان شن بنغازی لیبی را درنوردید

نجات دراماتیک راننده خودرو از میان شعله‌های آتش در آمریکا

کیک برش خورده و شیک برای جشن ها

چه زمانی اضطراب در دوران بارداری خطرناک می‌شود؟

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

از زر و سیم جهان پاس نظر باید داشت

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

یوفا تهدید کرد؛ احتمال محرومیت اسپانیا از یورو

خصوصی واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!

شماره یک و دو دنیا برای PSG بازی می‌کنند

مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران

بارسلونا به ستاره پی‌اس‌جی باخت!

وعده لاپورتا به هواداران بعد از ماندنی شدن ژاوی

سوال و پاسخ کوتاه با سیدجواد هاشمی

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت انواع ملک در تهران سال 1353 را ببینید! / عکس

«بی معرفت» با اجرای زیبا و احساسیِ بهنام بانی

ارز حج 1403 تامین شد

پایان ماراتن داوطلبان کنکور ریاضی، انسانی و فرهنگیان

حکمت/ آنچه سبب خواری شخص خواهد شد

داستانک/ گریه بر شهید

بارش باران در ایستگاه متروی تازه افتتاح شده استانبول!

کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران

کیک سیب زمینی برای شب های مهمانی

تکنیک های طلایی برای سلامت مغز

شوهر شما هم یک مرد بی احساس است؟!

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق

درخواست حمید مطهری از هواداران تراکتور

گل های دیدنی دنیای فوتبال با ضربات بغل پا

مطهری: سعی میکنیم در 90 دقیقه کار را تمام کنیم

لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!

خشم ژاوی: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند

توصیه نماینده مجلس به مالکان جدید استقلال و پرسپولیس

بانک هایی که خریدار پرسپولیس بودند واقعا سهام شان افت کرد؟

واکنش تند کارشناس تلویزیون به وزارت ورزش

خطر از بیخ گوش «گلنار» گذشت

افشاگریِ وحیدِ نون‌خ: در چابهار چندین بار بیهوش شدیم