پودینگ نشاسته زعفرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).
سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.
سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.
درون ظرف دسر را چرب کنید. مقداری شکلات ته ظرف بریزید. سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و … تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).
-
دوشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۶ - ۱:۳۳:۵۵ PM
-
۳۲۸ بازديد
-
توتیا نیوز - دانستنی ها
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/28705/