طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
کیک اسفناجی،پخت کرپ کیک اسفناجی" src="/Uploads/News/20180109071517710.jpg" alt="طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی,نحوه پخت کرپ کیک اسفناجی" />
طرز پخت کرپ کیک اسفناجی
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج | 200 گرم (3 ریشه و یا اندازه 2 مشت) |
شیر | 2 لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 3 لیوان |
روغن مایع | نصف استکان (40 گرم) |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) |
طرز تهیه کرپ
کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و
شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد،
روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
سه شنبه ۱۹ دي ۱۳۹۶ - ۷:۱۵:۱۸ AM
-
۶۱۱ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/28746/