آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - کوفته پالاک از غذاهای سنتی هندی هاست که در دو قسمت درست می شود: 1٫ کوفته ها و 2٫ سس . کوفته ها را هم می توانید ساده درست کنید و هم شکم پر که در این دستور به صورت شکم پر آورده ایم. لایه بیرونی کوفته ها با آرد نخودچی و اسفناج درست می شود و داخل آن با پنیر. سس آن هم با پیاز، سیب زمینی، زنجبیل، سیر، بادام زمینی و ادویه جات معطر درست می شود.
مواد مورد نیاز برای دو نفر:
(مواد لازم برای کوفته ها)
2 پیمانه اسفناج خرد شده 4 قاشق غذا خوری آرد نخودچی ½ پیمانه پنیر رنده شده 1 عدد فلفل سبز خرد شده ¼ قاشق چایخوری زیره به اندازه سر انگشت پودر هل و مقداری نمک آرد ذرت برای پوشاندن روی کوفته ها (مواد لازم برای سس)
½ قاشق چای خوری زیره 1 عدد پیاز متوسط خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده 5-6 عدد بادام هندی 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده 1 و ½ قاشق چای خوری پودر گشنیز و زیره 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری روغن 1 و نیم پیمانه آب نمک به مقدار لازم دستور تهیه کوفته ها
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
1 قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه گرم کنید. 4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس آرد سرخ شده را در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید سرد شود.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
برگ های اسفناج را از ساقه ها جدا کنید و تمیز شستشو دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید و خرد کنید. 1 قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید و 2 پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را به آرد سرخ شده اضافه کنید.
کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کوفته آماده است.
کوفته پالاک
پنیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، ¼ قاشق چای خوری زیره، پودر هل و نمک را با هم ترکیب کنید.
کوفته پالاک
مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر برای کوفته آماده است.

مواد اسفناج و پنیر را به 6 قسمت تقسیم کنید و گلوله کنید.
کوفته پالاک
گلوله اسفناج را بردارید و به شکل گرد صاف کنید. سپس یک عدد گلوله پنیر داخل آن قرار دهید.
کوفته پالاک
گلوله پنیری را با اسفناج بپوشانید. سپس آن را گرد کنید.
کوفته پالاک
کوفته ها را داخل آرد ذرت بغلتانید. و آن ها را کنار بگذارید.
کوفته پالاک
کوفته ها را با روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
دستور تهیه سس
کوفته پالاک
1 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. دانه های زیره را اضافه کنید. وقتی زیره ها طلایی رنگ شدند پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بادام هندی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
کوفته پالاک
گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.
کوفته پالاک
تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.
کوفته پالاک
مواد سرخ شده را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. 1 قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید. مواد را همراه با پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز و زیره به روغن اضافه کنید.
کوفته اسفناج
مواد را هم بزنید تا زمانی که روغن از مواد جدا شود.
کوفته اسفناج
1 و نیم پیمانه آب داخل تاوه بریزید.
کوفته پالاک
هم بزنید و درب تاوه را ببندید تا غلظت مواد به دلخواهتان شود.
کوفته پالاک
در آخر کوفته ها را به سس اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. کوفته آماده سرو است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/28764/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه