طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
کیک خرفه زعفرانی" src="/Uploads/News/20180118020312994.jpg" alt="طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی" />
نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی
مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :
آرد | 3 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
شیر یا ماست | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
روغن مایع | 2/3 پیمانه |
تخم خرفه | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوی |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | 3 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
طرز تهیه
کیک خرفه زعفرانی :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. تخم خرفه را در
شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
پنجشنبه ۲۸ دي ۱۳۹۶ - ۲:۰۳:۱۳ AM
-
۵۲۲ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/30477/