بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.
قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید ، پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد ، پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده ، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید ).
نکته: میتوانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید ، هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد ، میتوانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.
-
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۳:۳۸:۴۷ PM
-
۵۹۴ بازديد
-
توتیا نیوز - دانستنی ها
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/32531/