آریا بانو

آخرين مطالب

3 مشكل اساسی خانم ها در رابطه ی جنسی روانشناسي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
مشكل اساسی خانم ها در رابطه ی جنسی
اگر بگوییم زنان از نظر جنسی موجوداتی بسیار پیچیده هستند، بیراه نگفته ایم. همه می دانند كه ارگاسم شدن برای خانم ها خیلی سختتر از آقایون است. در این مقاله می خواهیم به علت این مشكل بپردازیم و به شما نشان دهیم كه چطور مثل مردها بتوانید به راحتی از ارگاسم لذت ببرید.
ببینید دقیقاً چه اتفاقی می افتد
فقدان میل جنسی موقتی به این معناست كه شما طبیعتاً رابطه جنسی را دوست دارید اما مدتی است كه این میل را در خود نمی بینید. فقدان میل جنسی دراز مدت به این معناست كه چند وقتی است كه این شور و حرارت در شما از بین رفته است. میل جنسی كم یعنی شما یک رابطه جنسی می خواهید اما بدنتان نمی خواهد و از نظر جسمی انگیختگی جنسی مغز را رد میكنید. دستگاه تناسلی شما خشك میماند و حساسیت شما به لمس كردن آن از بین رفته است.
اگر از كاهش میل جنسی رنج می برید، سریعاً به پزشك زنان مراجعه كرده و از او بخواهید یك چك آپ كامل روی شما انجام دهد. علت این مشكل معمولاً جسمی است و به دلایلی مثل جراحی های لگن خاصره مثل بیرون آوردن رحم، بالا بودن فشار خون، كشیدن سیگار، كلسترول بالا، تغییرات هورمونی مثل بچه دار شدن و همچنین استفاده از برخی داروها برمی گردد.
اگر خوب فكر كنید، فقدان میل جنسی موقتی معمولاً از بروز یك اتفاق ناشی میشود. جدا از اتفاقات آشكاری مثل بچه دار شدن، اتفاقات دیگری هم در این زمینه دخیل هستند، مثل استرس، خستگی، مرگ یكی از عزیزان، تنش در رابطه، و هر چیز دیگری كه ممكن است باعث ناراحتی شما شده باشد. اگر توانستید آن اتفاق را تشخیص دهید، راه حل مشكل را تقریباً پیدا كرده اید. دلیلش استرس زیاد است؟ به اولویت هایتان دوباره فكر كنید. اگر غصه دار یا عزا دارید، به خودتان زمان بدهید تا بهبود یابید.
اگر یك سال یا بیشتر است كه میل جنسی نداشته اید و نمی دانید دلیل آن چه بوده است، آنوقت است كه باید بنشینید و یك فكر اساسی كنید. صادق باشید. شاید یكی از مهمترین دلایلی كه میل جنسیتان این مدت تحریك نشده این باشد كه رابطه تان رابطه ی درستی نیست یا از شریك جنسیتان خوشتان نمی آید. اما خوشبختانه با كمی حرف زدن و آموزش دیدن می توانید این مشكل را به راحتی از میان بردارید.
آیا ناخودآگاه از رابطه جنسی خودداری می كنید؟
بیشتر وقت ها واقعیت ناراحت كننده تر این است كه مشكل شیوه ی شریكتان نیست، بلكه عدم علاقه شما به اوست. بااینكه راه های زیادی برای حرارت بخشیدن به زندگی جنسیتان وجود دارد، اما اگر واقعاً به طرفتان علاقه مند نباشید شاید نتوان كاری كرد. این شما هستید كه باید تصمیم بگیرید در آن رابطه عاری از رابطه جنسی بمانید یا نه.
رابطه جنسی می تواند ابزار بسیار عالی برای تهییج روابط باشد. اگر همسر شما همیشه عطش جنسی دارد، رد كردن منبع اصلی لذت او، راضیتان می كند. گاهی اوقات -به ویژه وقتی عصبانی هستید-آگاهانه این كار را می كنید. سایر اوقات اگر واقعاً اذیت شده باشید، اینكار به صورت ناخودآگاه انجام می گیرد. مشكلات جنسی معمولاً فقط به خودِ رابطه جنسی مربوط می شوند و گاهی می تواند نشانه ی این باشند كه رابطه چندان مستحكم نیست.
از جنبه مثبتِ قضیه
این هم به همان اندازه متداول و البته به همان اندازه برای زندگی جنسیتان مخرب است: شما خیلی به شریك جنسیتان نزدیك شده اید. رابطه جنسی در ابتدای رابطه تان با این فرد چطور بوده است؟ اگر خوب بوده و هنوز هم مجذوب آن هستید، باید بدانید كه صمیمیت در رابطه باعث عقب راندن شور و اشتیاق جنسی می شود. تعجب كردید نه؟ اما خوب است بدانید كه زوج هایی كه معمولاً صمیمی ترین و بهترین رابطه عشق و عاشقی را دارند، بدترین زندگی جنسی را دارند. یكی از مهمترین الزامات تداوم یك رابطه جنسی، تازگی است. اگر آنقدر با طرفتان جور شده اید كه همه علایق و سلایقتان باهم یكی شده است، مطمئناً رابطه جنسیتان سخت تر خواهد شد. زوج هایی كه خیلی به همدیگر نزدیك نمی شوند و همیشه به خود اجازه می دهند كه چیزهای تازه را امتحان كنند و دیدگاهی خاص خود را داشته باشند، همیشه زندگی جنسی بهتری باهم خواهند داشت.
چند نكته دیگر:
دلایل پزشكی را بررسی كنید. قبل از هر چیز برای ارزیابی شیوه زندگی، سلامت عمومی، داروها و سطح هورمون ها، یك مشاوره ی كامل پزشكی انجام دهید.
میل جنسی یك تصمیم است. به خودی خود اتفاق نمی افتد، شما باید باعث شوید كه اتفاق بیفتد. مسئولیت انگیزش خود را بپذیرید. ببینید چه چیزهایی باعث تحریك شما می شود و چه چیزهایی میلتان را از بین می برد.
حداقل هفته ای یكبار با همسرتان قرار رابطه جنسی بگذارید. علاوه بر این یك قرار، سه قرار ملاقات دیگر هم باهم در هفته داشته باشید كه بدون انجام رابطه جنسی داخل اتاق كنارهم باشید. این قرار ملاقات ها را در راس اولویت هایتان قرار دهید. وقتی زمانش فرا می رسد با اشتیاق در رابطه شركت كنید و خواهید دید كه شما هم به اندازه ی او لذت خواهید برد.
همسرتان را متهم نكنید. اگر او می خواهد كه به فلان شیوه با شما رابطه جنسی داشته باشد ، غر نزنید و شكایت نكنید كه چرا وقتی نمی خواهید مجبورید كاری را انجام دهید. درعوض همه ی تلاشتان را به كار گیرید كه از رابطه جنسی لذت ببرید، همین!
در رابطه جنسی ارگاسم نمی شوید
مشكل را بررسی كنید
گاهی ممكن است اصلاً و به هیچ عنوان ارگاسم نشوید و گاهی ممكن است بسیار سخت ارگاسم شوید. مشكل شما كدام است؟
چند نكته:
اطلاعات خود را از بدنتان بیشتر كنید. می توانید از كتاب های آموزشی، به ویژه كتابهایی كه درمورد ارگاسم صحبت میكند، استفاده كنید. هرچه اطلاعاتتان درمورد رابطه جنسی كمتر باشد، اگر زن باشید، ارگاسمتان دشوارتر خواهد بود.
نمی توانید ارگاسم شوید؟ احتمالاً یك مشكل عمیق روانی برای آن وجود دارد. این مشكل می تواند یك تجربه ی زود هنگام باشد كه ضربه ی شدیدی بر شما وارد كرده است اما شما آن را به خاطر نمی آورید. گاهی مغز برخی اطلاعات را كه تصور می میكند برای ما دردآور است، از ما پنهان میكند. اما فقط مغزتان نیست كه می تواند چیزها را به یاد آورد، بدنتان هم می تواند. اگر فكر میكنید اشكالی در كار است اما مطمئن نیستید كه آن چیست، یا به طور كل از رابطه جنسی احساس ناراحتی میكنید، حتماً با یك روانشناس مشورت كنید.
همسرتان توانایی رساندن شما به ارگاسم را ندارد
باید بگویم كه تقریباً %77 خانم ها فكر میكنند كه شریك جنسیشان نمیتواند آنها را به ارگاسم برساند. حتی آنهایی كه این جرات را دارند به طرفشان آموزش دهند كه برای ارگاسم شدن آنها چه باید بكنند. اما چرا؟ شاید دلیلش این است كه طرفشان نمیتواند به همان مدت طولانی كاری كه آنها می گویند را انجام دهد. اما نكته جالب این است كه تحقیقات نشان می دهد مردها دوست دارند به آنها بگویید كه چه باید بكنند. تنها دلیلی كه باعث می شود زود دست از كار بكشند این است كه چون ارگاسم خودشان خیلی سریعتر است فكر می كنند كه شما هم باید همینطور باشید. باید به آنها بگویید كه شاید تا 20 دقیقه هم طول بكشد تا ارگاسم شوید، آنوقت آنها با خیال راحت كارشان را ادامه می دهند.
اگر هنوز هم نمی توانید ارگاسم شوید، می توانم راهكاری به شما معرفی كنم. ابتدا از شریك جنسیتان بخواهید به تحریك سایر قسمت های حساس بدنتان بپردازد. وقتی هر دوی شما بدانید كه می توانید ارضاء شوید، فشار روحی وارد بر شما كمتر خواهد شد. هرچه طرفتان بیشتر با روشی كه شما برای رابطه جنسی كردن می پسندید انس بگیرد، كم كم می توانید از طریق رابطه جنسی با همسرتان به ارگاسم برسید. اجازه بدهید او همه ی تلاشش را برای ارگاسم كردن شما بدون استرس به كار گیرد. سعی كنید روش ها و تكنیك ها جدید را بین خود آزمایش كنید تا ببینید كدام برای شما كارآمدتر است.
چند پیشنهاد:
درمورد رابطه جنسی مطالعه داشته باشید. كتاب های خوب و مفید بخوانید و از شریك جنسیتان بخواهید كه همین كار را بكند.
با گذاشتن نامی دیگر بر رابطه جنسی مشروع، آن را عملی طبیعی جلوه دهید تا دیگر عملی زشت و ناشایست را در ذهنتان تداعی نكند.
نگران اینكه بقیه چه فكری درموردتان میكنند نباشید. همیشه نگران این هستیم كه طرفمان چه فكری درموردمان میكند یا اگر مادرمان بفهمد چه فكری می كند. دست ازاین فكرها بردارید. هروقت دیدید ذهنتان درگیر چنین موضوعاتی می شود با آن مقابله كنید.
دست از خرده گرفتن بر اندامتان بردارید. بله شما كامل نیستید اما هیچ انسان دیگری هم در جهان وجود ندارد كه كامل باشد. با این افكار مقابله كنید. مثل مردها رفتار كنید: وقتی جلوی آینه می ایستید به جای متمركز شدن روی نقاط ضعفتان، به نقاط مثبتتان بیندیشید.
گذشته ی جنسی خود را بررسی كنید. چه پیامهایی درمورد رابطه جنسی از والدینتان دریافت كرده اید؟ چه تجربیات دیگری در گذشته داشته اید كه امروز بر شما تاثیر گذاشته باشد؟ با یك دوست مطمئن صحبت كنید. با شریك جنسیتان صحبت كنید. و اگر با هیچكدام از اینها دوست نداشتید، با یك متخصص روانشناس مشورت كنید.
موقع رابطه جنسی كردن، فقط به لحظه حال توجه داشته باشید. روی احساسات آن زمان خود متمركز شوید. اگر فكر میكنید كه ذهنتان به سمت افكار منفی می رود-یا حتی به سراغ كارهایی كه باید انجام دهید-به سرعت این افكار را پس بزنید. حتی نباید تمركزتان بر ارگاسم باشد. فقط باید از آنچه در همان لحظه اتفاق می افتد لذت ببرید.
سلامت نیوز


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/33258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان

چرا وابستگی برخی بچه ها به اقوام بیشتر از پدر و مادرشان است؟

معایب و مزایای مهد رفتن بچه ها

آموزش الفبا قبل از دبستان درست است؟

شناسایی اختلالات یادگیری در کودکان

چرا نباید کودکان را با هم مقایسه کرد

نکاتی که بهتر است والدین از آنها آگاه باشند !

معجزه ای که موسیقی بر کودکان دارد

برای بچه دار شدن تا چه سنی فرصت داریم؟

حافظه کودک را چگونه تقویت کنیم؟

چگونه انضباط شخصی را به کودکان آموزش دهیم؟

وقتی یک فرشته کار بد می کند!

احساسات ناخوشایندی که کودک باید تجربه کند

چه موزیکی مناسب بچه ها است؟

بازیهایی مناسب بچه های بیش فعال

چگونه با بچه‌هایمان دوست باشیم؟

در چه مواقعی باید کودکمان را پیش روانشناس ببریم؟

نابغه پروری را از چه سنی شروع کنیم؟!

مهم ترین عوامل بددهنی کودکان و راه حل های اصلاح بدزبانی

با چند روش ساده استعداد کودکتان را شناسایی کنید !

چرا کودکتان مو می کشد؟

کودکتان را با این روش ها نخبه کنید !

رفع عذاب وجدان مادران شاغل با این روش ها !

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت اول)

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت دوم)

تاثیر قصه بر زندگی و آینده ی کودک

کودک شما هم اعتیاد به تبلت دارد؟

هنگام طلاق با کودکتان علیه همسرتان یارکشی نکنید

با جای خالی پدر یا مادر بعد از طلاق چه کنیم؟

نقش بازی در رشد کودک

راهکارهای آموزش مسئولیت پذیری به کودکان

چگونه کودکمان را کتاب خوان کنیم؟

نکاتی راجع به جدا کردن اتاق کودک

مقایسه کودکان با یگدیگر چه عواقبی دارد؟

بزرگ شدن کودکان در ازدواج‌های بی‌عشق

فرق بیش‌فعالی با افسردگی و تیزهوشی

علت وسواس در کودکان چیست و چگونه درمان می شود؟

راه‌های افزایش عزت نفس در کودکان

انواع هوش کودک

به کودک دچار اختلال استرس پس از سانحه چگونه کمک کنیم؟

دلبند افسرده من

برای انتخاب مدرسه چه معیارهایی باید در نظر گرفت ؟ (1)

چگونه از فرزند خود یک نابغه بسازیم

برای انتخاب مدرسه چه معیارهایی باید در نظر گرفت ؟ (2)