آریا بانو

آخرين مطالب

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد پزشکي

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بیماری اجسام لویی، اختلال عصبی بزرگ پس از آلزایمر، ممکن است از اوایل سن میانسالی و قبل از بروز علائم در افراد شروع شود.
به گزارش نوروساینس، بیماری زوال عقل با اجسام لویی، نوعی زوال عقل است که با تغییر در خواب، رفتار، شناخت، حرکت و تنظیم عملکردهای خودکار بدن مشخص می‌شود و از دست دادن حافظه همیشه علامت اولیه آن نیست.
این تحقیق با استفاده از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاندی، نشانگرهای این بیماری را در 9 درصد از افراد بالای 50 سال بدون هیچ‌گونه تشخیص بالینی پارکینسون یا بیماری اجسام لویی یافت. این کشف بر شیوع بالقوه بیماری اجسام لویی در میان افراد میانسال تاکید می‌کند و اهمیت تشخیص زودهنگام برای درمان موثر را برجسته می‌کند.
حقایق کلیدی تحقیق
1. شروع زودهنگام: تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی می‌تواند در افراد بالای 50 سال بسیار زودتر از آنچه پیش از این تشخیص داده شده بود، شروع شود.
2. تحقیقی منحصربه‌فرد: این اولین تحقیقی است که نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسال بدون تشخیص شناخته شده، با استفاده از داده‌های کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاند بررسی می‌کند.
3. پیامدهای درمانی: تشخیص زودهنگام می‌تواند به‌طور قابل توجهی اثربخشی درمان بیماری‌های دژنراتیو(تحلیل برنده) مغز را افزایش دهد و یافته‌ها را برای رویکردهای درمانی آینده بسیار مهم کند.
بیماری زوال عقل با اجسام لویی
بیماری زوال عقل با اجسام لویی بعد از بیماری آلزایمر دومین بیماری تخریبی مغز است. اجسام لویی، رسوبات پروتئین آلفا سینوکلئین، در ساقه مغز، سیستم لیمبیک و قشر مغز یافت می‌شوند. تغییرات بافتی مشابهی نیز در بیمارانی که از نظر بالینی بیماری پارکینسون تشخیص داده شده است، دیده می‌شود.
تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی در ابتدای بیماری دشوار است، زیرا به کندی پیشرفت می‌کند. علائم اغلب شامل اختلالات حرکتی، مشکلات حافظه و علائم روان‌پزشکی است.
محققان دانشگاه‌های هلسینکی و تامپر برای اولین بار در تحقیق جدید خود، وقوع نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسالی که مشخص نبود از بیماری اجسام لویی یا پارکینسون رنج می‌برند، بررسی کردند. مطالعات مشابه قبلی، بروز نشانگرهای بیماری را در افراد بالای 60 سال بررسی کرده‌اند.
محققان دریافتند که تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در میانسالی در مغز شروع به ایجاد کند، حتی اگر هنوز علائم واقعی وجود نداشته باشد.
دانشیار لیزا میلیکانگاس از دانشگاه هلسینکی می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در افراد بالای 50 سال شایع‌تر از آنچه پیش از این تصور می‌شد باشد. در این تحقیق، ما تغییرات بیماری را در 9 درصد از افراد بالای 50 سال که تشخیص بالینی بیماری پارکینسون یا بیماری زوال عقل با اجسام لویی نداشتند، پیدا کردیم. با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است.
تشخیص زودهنگام؛ درمان موثرتر
محققان در تحقیق خود، از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی بین‌المللی فنلاند استفاده کردند که شامل حدود 600 فرد 16 تا 95 ساله است که در خارج از بیمارستان فوت کرده‌اند.
میلیکانگاس اظهار کرد که در آینده درمان‌های توسعه‌یافته علیه بیماری‌های دژنراتیو مغزی برای بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده می‌شود.
وی افزود: بنابراین پی بردن به شیوع تغییرات بیماری در گروه‌های سنی جوان‌تر مهم است زیرا این زمان موثرترین زمان برای شروع درمان‌ها خواهد بود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در زندگی به این آدم‌ها نیاز دارید

هشدارهای جدی برای جلوگیری از تجاوزات جنسی

کدام یک از این 7 عشق را تجربه کرده اید؟

از غر زدن دست بردارید، همین حالا!

قربانی شکست هایتان نباشید

آخ که نمی‌دونی پول، چه رضایتی میاره!

روش برخورد با مشکلات

تعلل و به تاخیر انداختن کارها

آدم ها، مداد رنگی روزگار

چرا کسانی را که دوست داریم می‌رنجانیم؟

دل خوش سیری چند؟

اشخاص موفق آرام ترند!

اگر از شرایط کاری‌تان رضایت ندارید، بخوانید

کلید یک تصمیم‌گیری موفق

‏قبل تصمیم گیری کلیک کنید

نشانه های رفتاری یک دوست بد

برای سرمایه گذاری این توصیه ها را جدی بگیرید

خانم ها به فکر خودتان هم باشید

چرا مدام حس تنهایی داریم؟

با خود مراقبتی بیشتر آشنا شویم

چه جوابی به توهین بدهیم؟

تفاوت شخصیت چشم آبی‌ها با چشم قهوه ای ها

چرا اعتماد کردن به آدما اینقدر سخته؟!

با زبان بدن همه را جذب خودتان کنید

خلاقیت در محیط زندگی و کار

حس حسادت به کسی که دوستش دارید؟!

علم می گوید خنده ،هوش و قدرت به همراه دارد!

خانم‌ها! لطفا هرگز کم نیاورید

چرا زنان بیشتر افسرده می‌شوند؟

به غریبه ها لبخند بزنید به دلایل زیر!

آیا همیشه احساس بی حوصلگی می کنید ؟

چرا زنان در ایران احساس خوشبختی ندارند؟

نامه سرگشاده ای از طرف مردان به خانم ها

لطفاً گاهی اوقات فکر نکنید!

جوانان ایرانی افسرده شده اند؟

تنبلی بد دردیه!

حوصله ام سر رفته!

دردسر پیامک‌های عاشقانه

همه چی آرومه ،من چقدر بدبختم!

افراد ثروتمند چه عادت هایی دارند؟

عادتهای افراد شاد

تاثیرات روانی اخبار تلویزیون

رازهایتان را به این افراد نگویید

چرا تغییرات کوچک اینقدر ما را دچار استرس می کنند!

وقتی عشقتان بخاطر کس دیگری ترکتان میکند

اضطراب تا کجا مفید است؟

روش های تصمیم گیری،در تصمیم گیری مشکل دارید؟

برای داشتن فعالیت های مغزی خوب لطفا به این موارد دقت کنید

این درد بی درمان خودشیفتگی!

شما هم حسرت زندگی دیگران را می‌خورید؟