آریا بانو

آخرين مطالب

سه رفتاری که شما را دوست‌داشتنی‌تر می‌کند خانه داري

سه رفتاری که شما را دوست‌داشتنی‌تر می‌کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / بسیاری مواقع مردم از اینکه دوست داشته نمی‌شوند، شکایت دارند. آن‌ها دوستی‌های زیادی ندارند یا اگر دارند، دوستی‌های‌شان عمیق یا معنادار نیست.
راه‌هایی هست که می‌توانید انجام دهید تا آدم‌های اطراف‌تان بیش‌تر با شما احساس راحتی کنند. شما برای آنکه دوست داشته شوید نیازی ندارید که عالی باشید. هیچ‌کسی نیاز ندارد. در ضمن ما هیچ کنترلی بر احساس دیگران نسبت به خودمان نمی‌توانیم داشته باشیم. نمی‌توانیم دیگران را مجبور کنیم که بخواهند با ما دوست شوند یا همان شریکی برایمان باشند که همیشه می‌خواستیم.
آنچه ما روی آن کنترل داریم نحوی است که به دیگران ارتباط پیدا می‌کنیم. با این مقاله در راهنماتو همراه شوید تا سه تمرین برای دوست‌داشته‌شدن به شما بدهیم:
1.خودتان را دوست داشته باشید
همیشه این جمله را شنیده‌اید اما این جمله آنقدر انتزاعی و کلی است که دقیقا نمی‌دانیم برای دوست‌ داشتن خودمان باید چه کارهایی انجام بدهیم.
بسیاری از ما هویت‌مان را دوست نداریم. از قیافه‌مان گرفته تا موقعیت مالی و شغل‌مان هیچ‌چیزی وجود ندارد که بخواهیم به آن افتخار کنیم. پشیمانی از ازدواج‌ یا شغل می‌تواند همه عمر روی دوش‌مان سنگینی کند.
شرم از خود می‌تواند ما را در جهان کوچک‌مان محصور کند. ما برای آنکه فردی اصیل‌تر باشیم اشتیاقی نشان نمی‌دهیم زیرا می‌ترسیم که مردم هم ما را مثل خودمان منفی قضاوت کنند و مثل خودمان که خودمان را طرد می‌کنیم، طردمان کنند. بنابراین چرخه شرم و ناامیدی تداوم پیدا می‌کند.
دوست داشتن خود یعنی با بدن‌ات راحت باشی و خودِ فعلی‌ات را دوست داشته باشی، هرچند که برای بهتر شدن آن می‌توانی همیشه تلاش کنی. کارل راجرز، روان‌شناس، گفته است: «زمانی می‌توانی تغییر کنی که خود فعلی‌ات را همانگونه که هستی پذیرفته باشی.»
اسکار والد هم عبارت مشابهی دارد که می‌گوید: «خودت باش، هر کس دیگری قبلا گرفته شده است.»
مسیر بهبود در تلاش برای تعمیر اینجا و آنجایمان نیست بلکه جستجو در خودمان و یافتن چیزهایی است که در مورد خودمان دوست داریم. این چیزها می‌تواند هوش، حس شوخ‌طبعی، وفاداری، خلاقیت یا اهمیت دادن به طبیعت باشد. می‌توانید هر چیزی که درباره خودتان دوست دارید را روی برگه‌هایی بنویسید و جایی که همیشه جلوی چشم‌تان است نصب کنید.
روان‌شناسان اغلب می‌گویند گاهی باید آنچه آموخته‌ایم را کنار بگذاریم تا به رشد فردی دست پیدا کنیم. این کار شامل کشف منابع اولیه‌ باورهای ناکارامد و شرم مشروط است که معصومیت ما را از بین می‌برد، نشاط ما را کاهش می‌دهد و ما را سرکوب می‌کند.
یعنی کشف کنیم که چه شد که احساس بدی نسبت به خودمان پیدا کردیم و چه شد که این احساس با انتقاد، شرمساری و آینه منفی‌ای که مراقبین‌مان جلوی‌مان گرفتند، تداوم یافت. باید سعی کنیم دیدگاه‌های منفی‌ای که نسبت به خودمان داریم را یادگیری‌زدایی کنیم و خودمان را آنطور که حقیقتا هستیم کشف کنیم.
روان‌شناسان مفهومی با عنوان کودک درون دارند. در زیر همه شرایطی که داریم و هر آسیبی که دیدیم کودکی معصوم، ارزشمند و با ارزش وجود دارد. هر چه سعی کنید آن کودک را بشناسید، تحسین‌اش کنید و برای بودنش ارزش قائل شوید، بیش‌تر می‌توانید عاشق خودتان شوید و به نظر دیگران هم جذاب‌تر می‌آیید.

آریا بانو


2.دیگران را دوست داشته باشید
هر چه به دیگران نشان دهید که دوستشان دارید، آن‌ها احتمالا بیش‌تر شما را دوست خواهند داشت. این یک راز سرگشوده است که همه دوست دارند دوست‌داشته بشوند و مورد پذیرش باشند.
تعصبات منفی ذهن ما، ما را به سمتی هدایت می‌کند که دنبال خطرات درون آدم‌ها باشیم. ما در آدم‌ها به دنبال چیزهایی هستیم که دوستشان نداریم، یا به دنبال راه‌هایی می‌گردیم که می‌توانند از طریق آن به ما لطمه بزنند. ممکن است به عنوان استراتژی دفاعی یاد گرفته‌ایم قبل از اینکه آن‌ها فرصت و شانس طرد کردن ما را پیدا کنند، از دیگران انتقاد یا آن‌ها را طرد کنیم. این استراتژی انحرافی که می‌خواهیم برای در امان ماندن خودمان را از دیگران دور نگه داریم، به ما لطمه می‌زند.
آیا متوجه شده‌اید که اغلب از کسانی رنجیده و ناراحت می‌شویم که اتفاقا دوست داریم با آن‌ها صمیمی‌تر باشید؟ احتمالا گاهی، بدون آنکه متوجه باشید، روی آسیب‌پذیری‌ها و نقاط حساسیت مردم دست می‌گذارید. یا آنقدر در افکار و قضاوت‌هایتان غرق هستید که واقعا نمی‌توانید به آن‌ها توجه نشان دهید. شما در کنار دیگران در لحظه حال نیستید.
رنجش و حالت تدافعی معمولاً از انبار آسیب‌های قدیمی و نیازهای برآورده نشده ما سرچشمه می‌گیرد. به میزانی که انتقاد، شرمساری و نظرات گیج‌کننده به سمت مردم سرازیر می‌شود، آن‌ها از شما بیش‌تر فاصله می‌گیرند.
یک روش اصلاحی برای برنامه خود-شکستن آن است که به ویژگی‌های مثبت آدم‌ها توجه کنید. ممکن است که به ویژگی‌های بد آدم‌ها توجه می‌کنید اما یادتان باشد که هیچ‌ فردی از جمله خود شما کامل نیست. آیا خودتان از اینکه دیگران ویژگی‌های منفی‌تان را برجسته نمی‌کنند و بیش‌تر از نقص‌ها روی ویژگی‌های مثبت‌تان متمرکز می‌شوند، خوشحال نمی‌شوید؟ آیا می‌توانید این سخاوتمندی را در قبال دیگران داشته باشید؟
از نگاه مهربان، لبخند گرم، واژگان فکر‌شده و پذیرش نگرش‌های دیگران است که به دیگران می‌گویید فرد مهربانی هستید و به آن‌ها اهمیت می‌دهید.
3.نقص‌های دیگران را بیش‌تر پذیرا باشید و کم‌تر قضاوت کنید
همه ما گاهی اجتماع گریز می‌شویم. وقتی اضطراب داریم ممکن است حرف‌های احمقانه بزنیم. یا برای آنکه دیگران را خشنود کنیم یا کاری کنیم که دیگران دوستمان داشته باشند، زیادی تلاش کنیم.
شاید کسی تلاش ناشیانه‌ای برای بانمک به نظر رسیدن انجام دهد، تلاش کند باهوش به نظر برسد یا دیدگاهی مطرح کند که ما خوشمان نمی‌آید. آیا می‌توانیم به جای آنکه آن‌ها را قضاوت کنیم به آن‌ها فضایی بدهیم که تفاوت فکری با ما داشته باشند و ناکامل باشند؟
هر چه بیش‌تر نسبت به خودتان عشق و مهربانی بورزید ـ هر چه منابع‌تان غنی‌تر باشد ـ بهر می‌توانید خوبی و مهربانی دیگران در قبال خودتان را ببینید. هر چه اعتماد به نفس بیش‌تری برای تعیین مرز برای خودتان داشته باشید، زمانی که آن‌ها چیزهای آزاردهنده و طردکننده به شما می‌گویند، بهتر می‌توانید از خودتان مراقبت کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1191562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجوز دومین آزمایش انسانی تراشه مغزی «نورالینک» صادر شد

بازیکنان لیگ برتری بدون تمرین در تیم ملی!

نصری: امیدوارم پرقدرت شروع کنیم

فرصت ویژه کاپیتان شمس‌آذر قبل از پرسپولیس!

مراسم یادبود رییس‌جمهور در وزارت ورزش

جزئیات سقف بودجه تیم‌های لیگ برتری‌

پیام تسلیت رییس مرکز حراست در پی عروج شهادت گونه آیت‌الله رییسی و همراهانش

پیام رئیس قوه قضائیه در پی شهادت آیت‌الله ابراهیم رئیسی

2 نماهنگ به مناسبت شهادت رئیس‌جمهور منتشر شدند

پیشنهاد تغییر نام بزرگراه شهید سلیمانی به شهید رئیسی

دادستان کل: ورود فراجا و دستگاه قضا برای مقابله با بی‌حجابی یک ضرورت است

نوعی جالب از خرچنگ های مرجانی

با تن‌ماهی این سالاد فوق‌العاده را درست کنید

جمع‌آوری بوتاکس آلمانی در کشور به دلیل تقلبی بودن

تل اسکرانچی یک مدل جذاب و ترند

پیام رئیس فدراسیون جهانی اسکی روی آب برای شهادت رئیس‌جمهور

پروژه عربستان برای شکار صلاح به بن‌بست خورد

رئیس پی‌اس‌جی دعوت امباپه را رد کرد

رقیب غیرمنتظره برای رئال در فینال چمپیونزلیگ

عملیات عمرانی سانتیاگوبرنابئو، مادریدی‌ها را به دردسر انداخت

امام رضا(ع) حواسش به همه ما هست

تغییر چهره بازیگر سریال لیسانسه‌ها بعد از 8سال

دیدار شهید سید ابراهیم رئیسی با خانواده‌ تعدادی از شهدای مدافع امنیت در مشهد

سوم خرداد؛ روز حماسه و ایثار، یادآور رشادت‌های مردم ایران

رازهای تازۀ «بانوی سرب»؛ اشراف‌زاده یا آرایشگر؟

مشکلات در تامین «لباس»، «پماد» و «پانسمان» سوختگی

تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی

روستای صخره‌ای کندوان

مراسم تعویض شیفت خدام حرم امام رضا(ع) و گرامی داشت یاد شهدای خدمت

لاله‌های واژگون در منطقه الیگودرزِ لرستان

تا به حال پرتو پروانه ای دیده اید؟

طرز تهیه سوپ گوجه رستورانی

تاثیرات برچسب‌زدن به کودکان بر رشد شخصیت‌شان

سورپرایز جذاب آب و هوایی برای هفته اول خرداد

تصویر روز ناسا؛ شفق قطبی گنبدی شکل در آسمان

فرزندمان را رها کنیم!

حضور وزیر ورزش در منزل شهید سردار موسوی

اولین پوکر قهرمانی در ایران برای استقلال!

کاهش محرومیت هاشمی‌نسب از سوی کمیته استیناف

شروع طوفانی تیم ملی هاکی در مسابقات آسیایی

نکیسا: اولین کسی که آغوشش برای قهرمانان کشور باز بود آیت‌الله رئیسی بود

اسلوت: توان رد پیشنهاد لیورپول را نداشتم

رونالدو به این دلیل از مسی بهتر است

بازیکنان سابق بارسلونا، کاتالان‌ها را پولدار می‌کنند

بازیکن مورد علاقه قلعه‌نویی محروم شد!

جریمه 5 باشگاه لیگ برتری فوتبال

مجری تلویزیون: شهید رئیسی مثل پدرم بود

واکنش چهره های ورزشی به شهادت آیت‌الله رئیسی

اولیور استون از مداخله‌ آمریکا و نقش پول در سیاست گفت

پیام ستاد مردم‌نهاد خانواده شهدای مدافع حرم در پی عروج شهادت‌گونه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه