چرا باقالی سفت میشه؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / باقلا یکی از گیاهان خوراکی است که همزمان با فرا رسیدن بهار به بازار میآید و در میان ایرانیان یک خوراکی محبوب است. باقلا پلو، کوکوی باقلا، خورش باقلا و... کلی غذای خوشمزه می شود با باقلا درست کرد، همچنین باقلای پخته یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و مقوی است که معمولا در روزها و شبهای سرد پاییز و زمستان خورده میشود و طرفداران زیادی دارد. در این روزها که فصل باقالی است و بسیاری از افراد دانههای باقالی را به صورت درسته و با پوست داخل فریزر ذخیره میکنند، این سوال پیش می آید که کدام نوع باقالی را بخریم؟ برای نرم شدن باقالی چه کنیم؟ علت نپختن باقالی و علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو چیست؟
علت نپختن باقالی
علت نپختن باقالی فریزری، کهنه بودن آن است، باقالی های کهنه که مغز زردرنگ و رنگ پوست تیره دارند، دیرتر پخته می شوند. مغز باقالی خشک نیز باید سبز و رنگ پوست آن روشن باشد تا زودتر بپزد.
چه نوع باقالی بخریم که زود بپزد؟
همانطور که گفتیم علت نپختن باقالی و علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو کهنه بودن آن است، اگر می خواهید باقالی هایتان در باقالی پلو زود پخته شود، هنگام خرید به رنگ و شکل باقلا توجه کنید.
رنگ باقلا باید سبز خوش رنگ باشد و محل دانه ها در داخل غلاف، فضای خالی کمی داشته باشد یا به اصطلاح دانه دار باشد. پوست باقلا بهتر است سبز رنگ باشد، به خاطر داشته باشید که باقلا هرچه سبز تر باشد بهتر است.
-
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹:۳۱
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1191771/