مرغ را خوشمزه تر از همیشه بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فرارو / به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. این مرغ برای مواقعی که فرصت کافی ندارید و میخواهید در مدت زمان کمی یک غذای خوشمزه و مجلسی بپزید، بسیار مناسب است. در این روش، مرغ با کشمش، زرشک، پیازداغ، آلو بخارا، رب انار و زعفران پخته میشود و طعم فوقالعادهای دارد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز درشت: 1 عدد
کشمش: 1 قاشق غذاخوری
زرشک: 1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا: 5 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: 4 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
-
جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۶:۱۱:۱۲ AM
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1192893/