آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی خوشمزه با نکات کلیدی خانه داري

طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی خوشمزه با نکات کلیدی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر به دنبال دلیلی برای درست کردن شیرینی مادلین هستید، همین بس، که می‌توانید خمیر این شیرینی را از روز قبل هم آماده کنید! در حقیقت این استراحت در دستور کار درست کردن این شیرینی، غیرقابل چشم پوشی است! چرا که در این فرآیند، وارد شدن شوک به خمیر باعث ایجاد حفره‌هایی می‌شود که نرمی و پوک شدن شیرینی مادلین نتیجه آن است.
شیرینی مادلین همانند شیرینی ماکارون یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های فرانسوی است که بافتی سبک و اسفنجی دارد. با صرف چند دقیقه و با استفاده از چند ترکیب ساده می‌توانید این شیرینی کره ای خوشمزه را تهیه و آن را به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید و از آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی با ما همراه باشید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند... عدم نمایش
طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی
طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی با پوست پرتقال
چند نکته برای پخت این شیرینی
طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی

مواد لازم
آرد 1 پیمانه یا 125 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر ½ پیمانه یا 100 گرم
کره ذوب شده 8 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه:
ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. زمان تقریبی برای همزن برقی 5 تا 7 دقیقه و همزن دستی 10 دقیقه خواهد بود. 👩‍🍳 نکته: در صورت تمایل می‌توانید به جای وانیل از طعم دهنده‌های دیگر مانند زست لیمو (پوست نازک لیمو)، عسل یا پودر کاکائو نیز استفاده کنید.

آریا بانو

آریا بانو


آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و خوب فولد کنید. (به صورت دورانی و به آهستگی هم بزنید) کره آب شده و خنک را به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. 👩‍🍳 نکته: توصیه می‌کنیم برای رسیدن به نتیجه مطلوب‌تر کره را با روغن جایگزین نکنید.

آریا بانو

آریا بانو


اکنون زمان آن رسیده است تا روی خمیر شیرینی مادلین را با سلفون بپوشانید و در یخچال استراحت دهید. 👩‍🍳 نکته: خمیر شیرینی مادلین را حتما باید حداقل یک ساعت و حداکثر یک تا دو روز در یخچال استراحت دهید. این استراحت موجب می‌شود تا شبکه گلوتنی خمیر به طور کامل تشکیل شود و در نهایت شیرینی با بافت نرم و سبکی داشته باشید.
پس از گذشت یک ساعت، قالب مادلین را با کره چرب کنید و خمیر را به اندازه یک قاشق غذاخوری درون قالب‌ها بریزید. نیازی به صاف کردن سطح خمیر نیست، شیرینی پس از قرار گرفتن در فر فرم قالب را می‌گیرد. 👩‍🍳 نکته: برای دستیابی به لبه‌های ترد و برشته بهتر است که از قالب‌های آلومینیومی برای درست کردن شیرینی مادلین استفاده و حتما آن را چرب کنید.

آریا بانو

آریا بانو


مهمترین نکته در درست کردن شیرینی مادلین پس از استراحت، حرارت پخت آن است. برای این منظورابتدا فر را با حرارت 240 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی مادلین را در فر قرار دهید و پس از گذشت 5 دقیقه، حرارت را به 180 درجه کاهش دهید و 5 دقیقه دیگر، زمانی که لبه مادلین‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج کنید. 5 دقیقه اجازه دهید تا شیرینی‌ها خنک شود؛ سپس می‌توانید آن‌ها را از قالب جدا کنید و با پودر شکر و یا شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید.

آریا بانو

آریا بانو


طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی با پوست پرتقال
مواد لازم
آرد 120 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کره  100 گرم
بکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ، شکر آسیاب شده و رنده پوست پرتقال یا لیمو را داخل یک کاسه بریزید، با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا رنگ آن کاملا روشن شود. این مرحله معمولا بین 5 تا 10 دقیقه طول می‌کشد. آرد و بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید و سه بار الک کنید. آرد را کم کم باید به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید. ابتدا یک سوم آن را اضافه کنید و دورانی و آهسته هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. نصف کره آب شده را به مایع فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. یک سوم دیگر از آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس باقیمانده کره را اضافه کرده و هم بزنید. در نهایت باقیمانده آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. مهمترین مرحله برای تهیه شیرینی مادلین استراحت دادن خمیر آن است، بعد از آماده شدن خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت و حداکثر یک روز داخل یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود شبکه گلوتنی خمیر به طور کامل تشکیل شده و در نهایت شیرینی ما بافت نرم و سبکی داشته باشد. قالب فلزی صدفی شکل را چرب کنید و داخل آن کمی آرد بپاشید. مواد شیرینی را با استفاده از قیف یا قاشق داخل قالب بریزید کافی است دو سوم قالب را پر کنید، این شیرینی بعد از پخته شدن پف می‌کند و فرم قالب را می‌گیرد. فر را از قبل روشن کنید و روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از گرم شدن فر قالب را روی سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر قرار دهید. پخت این شیرینی بین 10 الی 12 دقیقه طول می‌کشد. بعد از خارج کردن قالب از فر، 5 دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند. سپس آن‌ها را از قالب جدا کنید. این شیرینی را می‌توانید با پودر قند و یا شکلات ذوب شده تزئین کنید.

آریا بانو

آریا بانو


چند نکته برای پخت این شیرینی
در صورت تمایل می‌توانید در هنگام تهیه خمیر این شیرینی، به آن 55 گرم بادام یا 75 گرم پسته پودر شده و یا 50 الی 100 گرم شکلات تلخ ذوب شده اضافه کنید و شیرینی با طعم بادام، پسته و یا شکلات داشته باشید. به جای قالب فلزی می‌توانید از قالب سیلیکونی هم استفاده کنید، قالب‌های سیلیکونی نیازی به چرب کردن ندارند. برای تهیه این شیرینی بهتر است کره را با روغن جایگزین نکنید. شیرینی مادلین کره ای، طعم بسیار لذیذتری دارد. به این نوع شیرینی به خاطر ظاهرش، شیرینی صدفی نیز گفته می‌شود. شیرین مادلین را تا گرم است نوش جان کنید، البته این شیرینی در ظرف دربسته به مدت 2 الی 3 روز هم قابل نگهداری است.

آریا بانو

آریا بانو


حرف آخر
همانطور که تا کنون باید متوجه شده باشید، شیرینی مادلین تفاوت چندانی با کیک اسفنجی ساده ندارد. با کمی تغییر در روش پخت و شکل ظاهری به راحتی می‌توانید این شیرینی فرانسوی ساده را در منزل تهیه و نوش جان کنید. در صورتی که به دستورهای ساده علاقمند هستید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کیک یخچالی ساده در 30 دقیقه را نیز در ستاره دنبال کنید.
همچنین اگر از علاقه‌مندان به پخت شیرینی‌های خانگی هستید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب « طرز تهیه شیرینی زبان خانگی (آموزش مرحله به مرحله و تصویری)» را در ستاره مطالعه کنید.
لطفا اگر رسپی‌های ارائه شده در بخش آشپزی ستاره را تهیه کردید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان ستاره به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

آریا بانو

آریا بانو


رژیم گروهی راه حلی قطعی برای لاغری همیشگی
براساس تجارب 30 ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از 90 درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن
پیوستن به گروه
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بله خیر
بر اساس رای 1 نفر از بازدید کنندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/776077/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن تولد یک سالگی پسر فریدون زندی شیک و لوکس خارج از کشور + ویدیو/ چه پسر نازی خدا حفظش کنه

در شب قهرمانی اسکودتو در میلان چه گذشت؟

درگیری فرانسوی‌ها با پلیس پس از حذف پی‌اس‌جی

رئال اسطوره مغضوب بایرن را به برنابئو دعوت کرد

مصطفوی: تنش روی سکوها از نیمکت باشگاه‌ها می آید

حواشی دیدار نساجی - پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر ایران از زاویه‌ای متفاوت

حواشی دیدار استقلال - ذوب‌آهن در رقابت های لیگ برتر ایران از زاویه‌ای متفاوت

سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت

الخلیفی: مستحق حذف نبودیم، ناراحتم

رویس: کسی به تیر دروازه‌های پی‌اس‌جی اهمیت نمی‌دهد!

دورتموند دو موقعیت خلق کرد و فینالیست شد

آتش زدن بنر و پرچم هواداران دورتموند توسط طرفداران پاری سن ژرمن

سردار آزمون و علاقه شدید خانوادگی‌اش به والیبال

تمجید جیمی کرگر و اشلی یانگ از رفتار تماشاگران منچستریونایتد در ورزشگاه پس از شکست این تیم

خوشحالی بازیکنان دورتموند پس از پیروزی مقابل پاری سن ژرمن و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بازی پاری سن ژرمن 0 - دورتموند 1

مصطفوی: باشگاه‌ ها باید از کمیته داوران اطاعت کنند

بعد از 11 سال دورتموند دوباره در فینال ومبلی

محمدی: جرایم مالی به تنهایی راهگشا نیست

گل دوم دورتموند آفساید اعلام شد

سومین و چهارمین شوت پاریسی ها هم به تیر دروازه برخورد کرد!

زنبورها اولین مسافر فینال لندن؛ خداحافظی امباپه و دوستان با لیگ قهرمانان

طرح هواداران پاری سن جذاب ژرمن پیش از شروع بازی

موقعیت خوب پاری سن ژرمن روی شوت دمبله

دوناروما به این شکل روی ضد حمله خطرناک دورتموند دروازه پاریسی ها را نجات داد

کارشناسی داوری فولاد - تراکتور

کارشناسی داوری نساجی - پرسپولیس

اینیستا پس از گل به یادماندی مقابل چلسی

موقعیت خطرناک برای پاریسی ها و برخورد توپ با تیر دروازه

گل اول دورتموند توسط هوملز

کارشناسی داوری استقلال - ذوب آهن

شوت مندس به تیر دروازه دورتمومد برخورد کرد

پاری سن ژرمن 0-1 دورتموند؛ نیمه دوم

شکایت باشگاه سپاهان از تهرانی و پرسپولیس

واکنش رئیس سازمان سینمایی به بیکاری سینماگران

زوج عاشق برنامه «ماه عسل» جدا شدند

موسیقی بی کلام امشب را با ساز گیتار بشنوید

زندگی بزرگان/ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر

وای به حال روزی که ...

طرز تهیه ترشی گوجه‌ سبز؛ طعمی جدید و جذاب

عوارض قرص و پودرهای لاغری و چاقی

زود عصبی می شوم و دست خودم نیست

ادعای تازه مسئولان وزارت کشور درباره کاهش طلاق

شرکت SpaceX از لباس فضانوردی جدید خود رونمایی کرد

بنشین! مرو!

شب ماند و او دیگر نیامد

مقایسه مورینیو و ده‌روسی از زبان آزمون

سردار آزمون از آینده فوتبالی‌اش می‌گوید!

غایبان هوادار مقابل پرسپولیس مشخص شدند

شوت سنگین ریرسون از کنار دروازه پاری سن ژرمن به بیرون رفت