آریا بانو
کوفته ریزه با سس گوجه را با این روش بپزید
پنجشنبه 9 فروردين 1403 - 15:37:26
آریا بانو - فرارو / کوفته از آن درسته غذاهایی که طرفداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه می‌دهیم.
کوفته ریزه معمولا در فر یا مایکروفر پخته می‌شود و اگر شما امکان دسترستی به این دو وسیله را ندارید می توانید با استفاده از شعله پخش کن و سپس قرار دادن دیگ روی آن به پخت این غذای خوشمزه دست بزنید.
مدت زمان آماده‌سازی و طبخ: 50 دقیقه در مایکروفر 
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گوساله (چرخ شده)
- هشت عدد پیاز (خرد شده)
- یک حبه سیر (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک دوم فنجان خمیر خشک شده داخل نان فانتزی 
- یک عدد تخم مرغ 
- آرد سفید مقداری 
- 500 گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
- یک دوم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز 
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو 
طرز تهیه:
گوشت چرخ‌کرده، نیمی از پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، خمیر داخل نان، جعفری و تخم‌مرغ را در داخل کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. با مواد حاصل، هشت عدد کوفته ریزه درست کنید و هر کدام را در مقداری آرد سفید بغلتانید و پوششی آردی برای آن‌ها ایجاد کنید. ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کوفته‌ها را با دقت در داخل ظرف بچینید.
در کاسه دیگری گوجه فرنگی‌های خرد شده را کمی حرارت دهید و پس از افزودن باقی‌ مانده مواد لازم به آن، سس گوجه فرنگی حاصل را روی کوفته‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و خوراک را به مدت 30 دقیقه با قدرت متوسط یا 55 درصد در مایکروفر بپزید. این مدت زمان، در ظرف بدون در، به نصف کاهش پیدا می‌کند. 

http://www.banounews.ir/fa/News/1171760/کوفته-ریزه-با-سس-گوجه-را-با-این-روش-بپزید
بستن   چاپ