آریا بانو - آخرین خبر / خوردن
میوه به در
بارداری هم توسط متخصصین و هم در طب
اسلامی بسیار توصیه شده است و در لیست مواد غذایی مفید در
بارداری است. از میوه به به عنوان یک
دارو نیز استفاده میشود. افراد از میوه به، به شکل مربا و کمپوت، عصاره یا چای برای درمان اختلالات گوارشی از جمله درد
معده و
روده (التهاب دستگاه گوارش) و همچنین اسهال استفاده میشود. به یک میوه باستانی بومی در آسیا و مدیترانه است. از میوهی به در تهیه مربا، ژله، مارمالاد و پودینگ استفاده میشود.
خواص به در
بارداری کدامند؟
سرشار از مواد مغذی است. میوهی به حاوی فیبر و چندین
ویتامین و مواد معدنی ضروری ست.
ارزش غذایی 92 گرم میوهی به، به شرح زیر است:
کالری: 52