آریا بانو -
خبرآنلاین / موارد قطعی وبا در
ایران گزارش شده است، از آنجاییکه این بیماری قابل سرایت است، رعایت دستورالعملهای بهداشتی ضرورت دارد، مریم مسعودیفر، رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت به خبرآنلاین میگوید: «برای پیشگیری مصرف آب
سالم برای خوردن، شستوشوی
میوه و سبزیجات و ضد عفونی
میوه و سبزیجات خیلی مهم است، همه باید قبل از تهیه و خوردن مواد غذایی شستوشوی دست با آب و
صابون حداقل به مدت بیست ثانیه را رعایت کنند.» توضیحات بیشتر او را بشنوید.
http://www.banounews.ir/fa/News/757874/علائم-و-راههای-پیشگیری-از-ابتلا-به-وبا-چیست؟