آریا بانو
کروسان با خمیر هزارلا
پنجشنبه 24 شهريور 1401 - 00:05:31
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم:
10 عدد خمیر میلفوی مربعی (یا یک بسته خمیر هزارلا سایز بزرگ که باید برش بزنید)
.مواد کرمی
2 لیوان شیر
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته ذرت
6 ق غ شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 ق غ کره
1 بسته 5 گرمی وانیل شکری (معادل 1 ق چ)
1 بسته 75 گرمی پودر کرم شانتی یا پودر خامه یا خامه قنادی فرم گرفته
توت فرنگی برش خورده
مواد ر‌ویه:
پودر قند
طرز تهیه:
برا تهیه مواد کرمی، شیر و آرد و نشاسته و شکر و‌ زرده تخم مرغ ها را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و‌ روی‌ حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا قوام بگیرد
بعد از قوام گرفتن کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره کامل آب شود و بعد‌ از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارت بیوفتد سپس رویش سلفون بکشید به طوری که سلفون به سطح مواد برخورد کند تا پوسته تشکیل نشود و کنار بگذارید تا خنک شود و بعد از خنک شدن پودر کرم شانتی اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن دستی خوب مخلوط کنید و یا اگر از خامه قنادی استفاده میکنید خامه قنادی را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و‌ بعد به مواد کرمی که کامل خنک شده اضافه کنید و مخلوط‌ کنید تا یکدست شود و مواد را داخل قیف بریزید و داخل یخچال بگذارید
روی خمیر ها مخلوط شیر و کره آب شده بمالید و به شکل مثلثی ببندید و روی خمیر ها زرده تخم مرغ بمالید و داخل سینی فری که کاغذ ر‌وغنی پهن کردید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد تا موقعی که طلایی شود بپزید و از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و وسطش را با دست باز کنید و از مواد کرمی وسطش بزیزید و ‌توت فرنگی های برش خورده را وسطش بچینید و رویش‌ پودر قند بپاشید و سرو کنید.
از صفحه roz.maregi0

http://www.banounews.ir/fa/News/775821/کروسان-با-خمیر-هزارلا
بستن   چاپ