آریا بانو
غذای اصلی/ کدو سبز شکم پر، خوشمزه و گیاهی
دوشنبه 28 شهريور 1401 - 09:43:41
آریا بانو - خراسان / شاید بادمجان و فلفل دلمه شکم پر را خورده باشید اما کمتر کسی کدوی شکم‌پر را امتحان کرده است.
طرز تهیه :
1-کدوها را از وسط به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید. روی کدوها مقداری نمک بریزید.
2-روغن را در تابه بریزید و کدوها را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
3-پیاز را رنده یا خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کاراملی رنگ شود.
4-فلفل دلمه‌ای خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
5-در این مرحله باید سویا را به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم با مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
6-محتویات داخل کدو را خرد کنید و داخل تابه بریزید. با اضافه کردن کدو به محتویات تابه متوجه خواهید شد که کدو آب می‌اندازد از این رو بهتر است در تابه را ببندید و اجازه دهید آب کدو خشک شود.
7-کدوها را با سسی که آماده کرده‌اید پر کنید و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر مایل باشید می‌توانید به لایه داخلی کدوها هم پنیر پیتزا بزنید.
8-کدوها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید. حدود یک ساعت طول می‌کشد تا غذای شما آماده شود.
مواد لازم
کدو سبز: یک کیلوگرم
سویا:250گرم
فلفل دلمه: یک عدد
پیاز: یک عدد درشت
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 500 گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

http://www.banounews.ir/fa/News/776641/غذای-اصلی--کدو-سبز-شکم-پر،-خوشمزه-و-گیاهی
بستن   چاپ