آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم شهد:
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
زعفران مقداری
برای حلوا:
آرد 1 لیوان (هم آرد قنادی میتونید استفاده کنید هم آرد نان سنگک)
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
✅پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی بود
✅اول شهد و آماده میکنیم و میذاریم کنار
✅بعد هم آرد و الک میکنیم و
شیر و
روغن و اضافه و مخلوط میکنیم سپس روی حرارت قرار میدیم تا
شیر کامل تبخیر بشه و آردها سرخ بشن
✅✅برای این حلوا نیاز نیست آرد رو از قبل تفت بدید تا خامیش گرفته بشه
ویدئو از صفحه pari_foodiii