آریا بانو

آخرين مطالب

این غذای لذیذ را بدون ترس از اضافه وزن بخورید خانه داري

این غذای لذیذ را بدون ترس از اضافه وزن بخورید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پاستا غذایی خوشمزه اما پرکالری است که می‌توانید آن را با روشی آسان و مواد در دسترس به صورت رژیمی و سالم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می‌کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می‌توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می‌پزد و در این میان پاستا‌های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود. می‌توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان‌بر است.
سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه می‌شود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستا‌های مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. افرادی که اضافه وزن دارند و یا به دلیل بیماری و مشکلات مربوط به سلامتی نمی‌توانند غذا‌های چرب و سنگین بخورند، معمولا از خوردن پاستا به دلیل داشتن همین سس خوشمزه و پرکالری محروم می‌شوند. ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک پاستای رژیمی و خوشمزه با سس بلونز را به شما آموزش بدهیم که کاملا رژیمی و کم کالری است و می‌توانید با خیال راحت از خوردن پاستا در ایام رژیم لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این پاستای سالم، خوشمزه و کم کالری همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا: 50 گرم
گوشت چرخ کرده بدون چربی: 150 گرم
هویج: 1 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سرکه: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس پاستا
گوجه گیلاسی: 10 عدد
پنیر صبحانه یونانی: 30 گرم
شیر کم چرب: 30 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه

آریا بانو


برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با روغن زیتون داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. حالا هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا گوشت کم کم بپزد.
در مرحله بعد یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید. پاستا را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه زمان بدهید تا نرم شود، سپس پاستا را آبکش کنید. برای درست کردن سس مخصوص پاستا گوجه‌ها را همراه با پنیر یونانی، شیر کم‌چرب و رب گوجه فرنگی را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و سی ثانیه بزنید تا سس کاملا یکدست شود. در آخر پاستای آبکش شده را داخل مواد گوشتی بریزید و سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه بدهید پاستا چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز بماند، سپس پاستا را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمزان بریزید، نوش جان.
نکات مهم
1 ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه می‌کنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، می‌توانید از انواع دیگر پاستا نیز استفاده کنید. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
2 ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن‌هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
3 ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرور اخبار منهای فوتبال هفته همراه با علی مغانی

ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم

حواشی دیدار پرسپولیس - سپاهان

مراسم فرهنگ پهلوانی و آیین ورزش زورخانه‌ای

عصبانیت عجیب پاتریک بورلی ستاره میلواکی

مرور خطی و بررسی اتفاقات باشگاه استقلال

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان

مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی به پایان رسید

عمو پورنگ بازیگر شد!

تابوشکنی صداوسیما: پخش صدای شجریان و نمایش ساز لطفی

«هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: بهترین الگو برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند

کامیون بستنی فروشی 18 کودک را راهی بیمارستان کرد!

خانه پیرمرد قشمی بعد از 51 سال سند دار شد

سیاه‌پوشی حرم مطهر رضوی در آستانه‌ شهادت امام صادق (علیه السلام)

تصاویری از سیل شدید در برزیل که بیش از 30 کشته برجای گذاشت

آجرک الله یا صاحب الزمان

گوناگون/ کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت

حمله شاهین پرگرین به پلیکان

باورهای غلط درباره دوران بارداری

این «پلاستیک زنده» خودش را نابود می‌کند

کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد

گری نویل: انریکه تحقیرم کرد او حتی با من دست نداد

سوپرگل شهاب‌ زاهدی از میانه زمین خودی!

واکنش سرمربی زنیت به احتمال جذب نیمار

تشویق پیشکسوتان استقلال که در محل تمرین امروز آبی‌پوشان حضور دارند

ورود هواداران استقلال به کمپ مرحوم حجازی و نمایی از کیفیت چمن

آزمایش سرنوشت‌ساز حسن یزدانی 50 روز قبل از آغاز المپیک

شازده قاجار مثل همیشه عصبانی و ناراضیه!

نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو»/ نغمه‌ای در دل معمای موسیقی

گزارش صداوسیما درخصوص نسخه وزارت بهداشت برای رفع کمبود متخصص

جشن شادی پیدا شدن یسنا

بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت

تصادف عجیب 4 موتورسوار بصورت همزمان

تصاویری از سی و سه پل اصفهان

شربت نعناع و لیمو از این خوشرنگ تر دیدین؟!

7 میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

خبر خوش سازمان هواشناسی برای مردم تهران

مصدومیت مهاجم استقلال برطرف شد

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل دور رفت نیمه نهایی

یاد و خاطره مسعود اسکویی؛ صدایی ماندگار

آلونسو: هنوز کار زیادی برای انجام دادن باقی مانده است

راه حل بارسلونا برای مشکل دقایق بازی ویتور روکه

بازدید ادگار داویدز از محل تمرین تیم زیر 19 ساله‌های یوونتوس

انتقاد تند ستاره سابق از مدیران بایرن مونیخ

سرتیفیکیت نقی صادر شد!

ویپ عامل بیماری خطرناک ریهٔ پاپ‌کورنی

پیش‌بینی ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه

انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا

کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت