چگونه در منزل یک شکلات داغ حرفه ای با کارامل درست کنید؟!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
چگونه در منزل یک شکلات داغ حرفه ای با کارامل درست کنید؟!
١٨٦
٠
چاره چی / مواد لازم برای 10 نفر
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت یک دوم قاشق چایخوری
شیر 5 /1 لیتر (6 پیمانه)
خامه 375 میلی لیتر (یک و یک دوم پیمانه)
شکر 80 گرم
آب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
نمک دریا یا نمک طعام یک هشتم قاشق چایخوری
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین 125 گرم
پودر کاکائو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه نوشیدنی:
پودر کاکائو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شیر گرم شد، مخلوط پودر کاکائو و آرد ذرت را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. آن گاه خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم کنید.
سپس آن را کنار بگذارید. شکر و آب را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا طلائی رنگ و کارامل شود. اکنون شربت کارامل را یک دقیقه کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. اینک خامه گرم و نمک دریا را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس یک قاشق سوپخوری از این سس را کنار بگذارید و شیر کاکائو را به باقیمانده آن بیفزائید و مخلوط کنید تا سس کارامل در شیر حل شود. حال وانیل را نیز درون نوشیدنی بریزید. آن گاه نوشیدنی را در فنجان های مناسب پذیرائی بریزید و یک سوم از سر فنجان ها را خالی نگه دارید!
اکنون در هر فنجان، قدری خامه فرم گرفته روی نوشیدنی بگذارید و اندکی سس کارامل بریزید. سپس آن را با پودر کاکائو بیارائید.
-
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۴:۱۸
-
۹۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/131834/