ناهار/ خورش مرغ و زیتون لبنانی؛ مقوی و جدید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
ناهار/ خورش مرغ و زیتون لبنانی؛ مقوی و جدید
٢٨٩
٠
اطلاعات / در غذاهای لبنانی معمولاً رد و نشانی از زیتون دیده میشود و همین عامل طعم و ظاهر منحصر به فرد غذاهای این کشور است. این بار پیشنهاد میکنیم خورش مرغتان را به شیوه لبنانیها بپزید. با زیتون و کمی سبزیجات رنگی و متنوع!
چی لازم دارم:
مرغ 400 گرم
پیاز خردشده 1لیوان
سیر 4حبه
فلفل دلمهای خرد شده 1 لیوان
زیتون بدون هسته 20 عدد
آبلیموی تازه 6 قاشق
آب مرغ 1 لیوان
روغن حیوانی 2 قاشق
جعفری ساطوری شده 3 قاشق
زیره 3 ق چ
رب یا پوره گوجه به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان دلخواه
چطور بپزم:
ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تکههای مرغ را به آن بیفزایید. بعد از آنکه مرغ را کمی تفت دادید، زیتون سبز یا سیاه حلقه شده، فلفل دلمهای و آبلیمو را اضافه کنید.
وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. 10 دقیقه مانده به سرو غذا، زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس خورش را در ظرف کشیده و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید. این غذا را چنانچه غلیظتر بپزید، میتوانید به عنوان خوراک هم با نان سرو کنید.
-
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶:۰۰
-
۱۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/133697/