طبع من/ خواص برگ های سبز گل کلم در غذا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طبع من/ خواص برگ های سبز گل کلم در غذا
٢١٠
٠
قدس آنلاین / به گفته کارشناسان تغذیه، برگ های سبز گل کلم دارای خواص متعددی هستند که می توان از آن در پخت غذا استفاده کرد.
معمولا بعد از خرید گل کلم، فقط قسمت سفید آن مصرف شده و برگ های سبز آن دور ریخته می شود در حالیکه این برگ های سبز بسیار مغذی بوده و دارای فواید زیادی برای سلامت هستند.
به گفته کارشناسان تغذیه، برگ های گل کلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم هستند بطوریکه هر 100 گرم از این برگ ها در رژیم غذایی، 600 میلی گرم از کلسیم را تامین می کند.
همچنین هر 50 گرم از این برگ های سبز تقریبا حاوی 20 میلیگرم آهن است که به مراتب بیشتر از میزان موردنیاز بدن است، چراکه میزان آهن موردنیاز بدن 15 میلیگرم در روز است.
برگ های سبز گل کلم مملو از پروتئین و اسید آمینه است و مصرف هر 100 گرم از این برگ ها، 20 گرم پروتئین به همراه دارد.
همچنین مصرف 2/1 فنجان برگ سبز گل کلم حدود نیمی از میزان ویتامین C مورد نیاز را تامین می کند. پس از مصرف برگ های سبز گل کلم غافل نشوید.
-
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۳:۱۶
-
۱۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/137765/