بزرگنمايي:
آریا بانو - برنج 3 لیوان شوید تازه ریز خرد شده 3 لیوان سیر 3 حبه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه: برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکش کنید که وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.
به همراه این برنج میتوانید ماهی ، میگو ، گوشت و مرغ و … سرو کنید ، در صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۲:۱۴
-
۲۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139551/