سوپ و آش/ آش گوشواره آذربایجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش گوشواره آذربایجان
٢٧٥
٠
نمناک / چی لازم دارم؟
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ : یک عدد
نمک : نصف قاشق چایخوری
آب : یک دوم پیمانه
آرد : 3 پیمانه
مواد لازم برای برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز رنده شده : یک عدد
زرد چوبه : مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای برای آش
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
آب : 4 لیوان
نخود : یک پیمانه
جعفری و گشنیز : برای تزیین
نعنا خشک : یک قاشق غذاخوری
سرکه : یک چهارم پیمانه
پیاز نگینی : یک عدد
چه طوری بپزم؟
تخم مرغ، نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کمکم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.
طرز تهیه مواد میانی:
گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت
کوفته ریزههایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.
طرز تهیه گوشواره:
خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلیمتر باز کنید. با چاقو مربعهای 2 در 2 سانتی ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.
طرز تهیه آش گوشواره:
رب گوجه فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت دهید و آب اضافه کنید تا جوش بیاید بعد گوشوارهها را بریزید، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه کنید بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه کنید و آش را در ظرف بکشید روی آنرا با جعفری تزیین می کنیم.
-
جمعه ۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳:۵۱
-
۱۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/140859/