آریا بانو

آخرين مطالب

تغییر رویکرد ایران در صورت عدم مبارزه با مواد مخدر توسط جامعه بین‌الملل اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه کار جمعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر از اهمیت زیادی برخوردار است،‌ گفت: در سال 98 برنامه‌های متنوع، بدیع و نوآوری‌های جدیدی را ارائه خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر اسکندر مؤمنی صبح امروز در دیدار نوروزی با کارکنان ستاد ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه سیل امسال در کشور، با هم‌وطنان آسیب‌دیده در این حادثه ابراز همدردی کرد و گفت: امیدوارم خسارات ناشی از بارش‌ها به حداقل برسد، هر چند خسارات جانی قابل جبران نیست. در ستاد نیز تلاش خواهیم کرد که چه در حوزه سازمانی و چه فردی هر کمکی که در این حوزه می‌توانیم، انجام دهیم.
وی افزود: حجم خسارات بسیار زیاد است و دولت به‌تنهایی از عهده آن برنمی‌آید بنابراین همه مردم کشور باید برای جبران این خسارات تلاش کنند.
دبیرکل ستاد در ادامه؛ انتشار سریع رویدادها توسط هر شهروند و تغییر قضاوت و داوری مردم نسبت به سازمان‌ها را دو تحول بزرگ طی سال‌های اخیر در حوزه رسانه در دنیا خواند و گفت: در گذشته هر اتفاقی توسط یک خبرنگار نگارش و بعد از روزها یا هفته‌ها در رسانه‌هایی مانند رادیو، تلویزیون و روزنامه منتشر می‌شد اما امروزه هر فرد یک رسانه شده است و به سرعت مطلبی را در صفحه شخصی خود منتشر می‌کند تا کل دنیا مطلع شوند، این امر درعین‌حال که محاسنی دارد اما از معایبی همچون عدم کنترل و نظارت بر محتوا و احتمال واقعیت نداشتن موضوع برخوردار است.
مومنی با بیان اینکه امروزه قضاوت، ارزش‌گذاری و داوری مردم در حال تغییر است، ادامه داد: مقبولیت و نگاه مردم نسبت به سازمان‌ها براساس دو عنصر «کارآمدی» و «رسیدن به نتیجه» است، بنابراین برای مردم نتیجه و محصول کار بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: در حوزه کاری ستاد که بخشی از مجموعه‌ کشور است، این دو عنصر نقش برجسته‌ای دارند و ملاک کارآمدی نیز، ناشی از تحولات رسانه‌ای است که امروزه همه چیز به سرعت منتشر می‌شود و دیگر چیزی از دید مردم پنهان نمی‌ماند.
دبیرکل ستاد افزود: همچنین قضاوت و ارزش‌گذاری مردم نسبت به کارآمدی، «کارآمدی مجموعه» است نه یک سازمان و یک فرد خاص. در حوزه مبارزه با مواد مخدر جامعه تفکیک نمی‌کند که ستاد خوب کار کرده یا پلیس یا دستگاه‌های دیگر بلکه کل این مجموعه را قضاوت می‌کنند، بنابراین کار جمعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر از اهمیت زیادی برخوردار است.
مؤمنی با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ریاست جمهور و سران قوا در حوزه مبارزه با مواد مخدر تأکید بسیار داشته‌اند، گفت: باید تلاش کنیم تا در سال 98 برنامه‌های متنوع و بدیع و نوآوری‌های جدیدی را در حوزه مبارزه با مواد مخدر ارائه دهیم و بخشی از کارهایی را که بر عهده ما قرار داده شده و بسیار هم مهم هستند، به‌درستی انجام دهیم.
وی در ادامه؛ به اولویت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 98 اشاره کرد و گفت: در حوزه درمان متولیان این حوزه باید بررسی‌های دقیق علمی را انجام دهند و تکنیک‌ها و روش درمانیِ مؤثر کشورهایی را که در پایداری درمان اعتیاد موفق بوده‌اند، ارزیابی کنند. این روش‌ها ابتدا باید در بخش‌های کوچک اجرایی و در صورت گرفتن نتیجه، در سطح کشور توسعه یابند.
دبیرکل ستاد افزود: ارزیابی تعداد افراد تحت پوشش درمان در سال 97 و بررسی تعداد افراد ماندگار در ترک اعتیاد و بازگشته به سوی اعتیاد در سال گذشته از دیگر اقداماتی است که انتظار است متولیان درمان گزارشِ آماری از آن تهیه کنند تا مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد.
مؤمنی اظهار داشت: در حوزه مقابله با عرضه، باید تحولات اساسی انجام شود، تمرکز بر مرزها و مناطق مرزی، استفاده از فناوری‌های جدید مثل پهپاد به جای عوامل انسانی، ترجیح اولویت اقدامات اطلاعاتی نسبت به اقدامات عملیاتی و جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر به صورت مستمر از اهمیت بسیاری در این حوزه برخوردارند.
وی بیان کرد: در حوزه بین‌الملل در همین مدت کوتاه، اقدامات خوبی انجام شده است اما کافی نیست. اجلاس کمسیون مواد مخدر که اسفند ماه سال گذشته در وین برگزار شد، دستاوردهای خوبی برای کشورمان داشت و در جلسات متعددی که در مقر سازمان ملل برگزار شد، به صراحت اعلام کردیم که جمهوری اسلامی ایران نیازی به تشویق‌ها و قدردانی‌های شفاهی ندارد، ایران در خط مقدم مبارزه جهانی قرار دارد و جامعه بین‌الملل باید مسئولیت خود را در این مبارزه جهانی ایفا کند، در غیر اینصورت رویکرد کشورمان تغییر خواهد کرد.
دبیرکل ستاد با اشاره به حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: رویکرد اساسی ستاد، پیشگیری از اعتیاد است. باید چرخه فعلی را مدیریت کنیم و شرط این مدیریت، آن است که به این چرخه، معتادی اضافه نشود. در این صورت دائم باید هزینه بدهیم و مرکز درمانی احداث کنیم. پس معاونت کاهش تقاضا، یکی از مهمترین معاونت‌های ستاد است که همه بخش‌های آن باید تلاش کنند تا گفتمان عمومی و حساسیت عمومی در جامعه ایجاد شود.
مؤمنی ادامه داد: کارشناسان ستاد باید به‌طور دائم در جلسات مدارس، خانواده‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد، رسانه‌ها و دیگر بخش‌های مختلف حضور یابند و اطلاع‌رسانی کنند تا حساسیت عمومی در حوزه پیشگیری از اعتیاد ایجاد شود، همچنین خانواده‌ها هوشیار باشند که این بلای خانمان‌سوز بیخ گوششان است و اگر فرزندشان را سالم می‌خواهند باید بر آنان نظارت بیشتری داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه واگذاری اعتبارات به بخش‌ها باید براساس اثربخشی باشد، گفت: یکی از زیرساخت‌های اساسی برای اثربخشی و نظارت و ارزیابی، مکانیزه شدن فرآیندها و هوشمند شدن اقدامات است، باید سیستم‌ها به‌روز باشند و اطلاعات در سامانه‌ای وارد و امکان نظارت و آمار درست فراهم شود؛ بنابراین بانک اطلاعاتی در همه بخش‌های ستاد باید ایجاد و به مرور به روز شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مؤمنی در پایان از زحمات مسئولان و کارکنان ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 97 قدردانی کرد و گفت: سال گذشته، سال خوبی برای ستاد بود و اقدامات خوبی انجام شد و امیدوارم همه سازمان‌ها از جمله ستاد در سال پیش رو، در اجرای برنامه‌ها با تلاش و کوشش مضاعف موفق باشند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/148785/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است