آریا بانو

آخرين مطالب

والدین عزیز! مراقب نوجوان عاشق پیشه تان باشید اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
والدین عزیز! مراقب نوجوان عاشق پیشه تان باشید
٦١
٠
برترین ها / نوجوانی فصل تراوش احساسات غلیظ و بروز فوران عواطفه. بچه ها در این سن از نظر عواطف بسیار اشباع میشن به طوری که روی همه ی زندگیشون تاثیر گذاره. نوع رفتارشون با خونواده، محل تحصیل و البته گاهی با جنس مخالف. ناگهان شور عجیبی درونشون شکل میگیره و عاشق شدن در نوجوانی رو تجربه میکنن و دیگه نمیتونن به چیز دیگه ای فکر کنن.
در همه حال حتی درس خوندن و خوابیدن در فکر این موضوع هستند. اینجاست که نقش اطرافیان به خصوص خانواده باید پررنگ تر باشه تا نوجوان اشتباه بزرگی رو مرتکب نشه. در مطلب امروز هم درباره ی عشق در نوجوانی با هم حرف خواهیم زد.
عشق یا تمرین عاشق پیشگی؟
خوبه بدونین عشق ترکیبی از یه موضوعه. اول جذابیت ظاهریه، هیچ وقت نمیشه بدون توجه به ظاهر کسی به او نزدیک شد. شاید فکر کنید که فرزندتون هنوز کوچیکه و این مسائل رو نمیفهمه اما، آنها میدونن و ممکنه به لحاظ فیزیکی به شخصی جذب بشن. دومین مطلب صمیمیت بین دو نفره، نوجوانها به دلیل ارتباط که ممکنه خانوادگی باشه و یا هر نوع برخورد دیگه ای احساسات عاطفی نسبت به شخص دیگه رو میتونن تجربه کنند حتی در نگاه اول. سومین موضوع در روابط عاشقانه تعهد طرفینه که بعیده در نوجوانی این اتفاق بیفته. در این سنین به دلیل عدم ثبات احساس در افراد ممکنه این حس بارها برای فرد نسبت به افراد مختلف پیش بیاد پس زیاد قابل اطمینان نیست.
احساسات نوجوان را جدی بگیرید
والدین باید بروز احساسات در فرزندشون رو ببینند و به آن احترام بذارن. حتی اگه مطمئن هستید که نوجوون شما داره اشتباه میکنه سعی کنین به روش و شیوه ی درستی این موضوع رو بهش بگید. “تو اشتباه میکنی این احساسات واقعی نیستن” و یا “هنوز برای عاشق شدن تو خیلی زوده تا بزرگ نشی عشق معنایی برای تو نداره” اینا سخنان درست و به جایی نیست. اینکه مستقیما به او بگید که داره اشتباه میکنه هیچ تاثیر مثبتی روی او نداره هر چند که در بیش از 90 درصد مواقع حق با شماست اما باید سنجیده رفتار کنید.
هدف از عشق دوران نوجوانی
یکی از موضوعاتی که یک نوجوون بهش توجه نداره اینه که، چه هدفی از عاشق شدنش داره. میخواد فقط به بقیه نشون بده بزرگ شده، کاری رو بکنه که هم سناش انجام میدن و یا میخواد پاسخ احساسش داده بشه و بس؟ اگه بعد از مدتی حسی که داره از بین رفت چی؟ اگه دیگه مثل روز اول دوست داشتنی وجود نداشت چی؟ برای زندگی چه برنامه و هدفی داره؟ این سوالات و هزاران سوال دیگه رو میتونین با فرزندتون مطرح کنین تا متوجه بشه همه چیز در یک حس خلاصه نمیشه و باید به خیلی چیزا فکر کرد.
غرق شدن در احساسات
یه نوجوان به دلیل بروز حس های شدید ممکنه خیلی اذیت بشه. با خودش خلوت کنه، از جمع دور بشه، کم حرف بزنه و یا به کسی علاقه پیدا کنه که حتی اون فرد اطلاع نداشته باشه و نتونه احساسشو بیان کنه. این موضوع آزارش بده و به جایی برسه که به خودش صدمه بزنه. با خودش فکر کنه که ضعیفه و قدرت گفتن حرف دلشو نداره. نباید نوجوون رو در این شرایط تنها گذاشت و بهتره برای همه ی سوالات ذهنش جواب منطقی داد که کمی آروم تر بشه، برای چنین کاری شخصی بهتر از پدر و مادر وجود نداره.
شاید بعضی وقتها پدر و مادرها از نوجوونها کلافه بشن اما میدونن که چقدر در این سن رسیدگی ضرورت داره و اگه نباشه ممکنه فرزندشون راه اشتباه بره. یکی از این موارد عدم توجه به عواطف در نوجوانیه که میتونه باعث بعضی موضوعات و مشکلات بشه.
نوجوان را با تجربه های خود آشنا کنید
در این سن یکی از اتفاقاتی که برای خیلی از بچه ها میفته اینه که نه تنها پیشرفت درسی ندارن بلکه پسرفت هم میکنند. زمان درس خواندن مدام فکرشون همه جا هست غیر از درس و مشقشون و این باعث میشه به نتیجه ای غیر از لغزش در درسها نرسند. وقتی فرزندتون احساس میکنه علاقه ای درونش شکل گرفته و آخر این حس نافرجام باشه، شما میتونین این روز ها رو ببینین و نگذارید که اتفاق بیفته تا فرزندتون برای کسب تجربه مجبور نشه عزت نفسشو از دست بده و به افسردگی دچار بشه.
نه گفتن را به نوجوان بیاموزید
ممکنه به دلیل همین احساسات اشتباه فرزندتون در جمع دوستانه به خاطر اینکه مثل بقیه باشه کارهایی رو انجام بده که میدونه اشتباهن اما به خاطر اینکه مورد تمسخر بقیه قرار نگیره انجامشون بده. باید یک نکته را به او یاد بدید و آن نه گفتن است.
شاید شما فقط به فکر تحصیل فرزندتون باشید اما آنها این طرز فکر رو ندارن. نوجوونها فکر میکنند اگه تو جمع دوستان و یا جامعه تنها باشن و کسی رو در کنارشون نداشته باشن دارای سطح اجتماعی پایینی هستن. در سنین نوجوانی موقعیت اجتماعی یعنی همه چیز و برای داشتن جایگاه مناسب هر کاری میکنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/151163/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد

وقتی والدینتان خیانت می‌کنند چه باید بکنید

اعتماد چیزی که این روزها گم شده

چگونه در 50 سالگی جوانتر به نظر برسید!

چگونه میان خواهر و برادرها مصالحه کنیم؟

نقش خانواده در عبور ایمن نوجوان از فضای مجازی

بلوغ زودرس نوجوانان امروز، از علل تا راه های درمان

چطور مهرطلب ها را بشناسیم؟

آیا افراد باهوش‌ احمق‌اند؟

اگر دوست تان این ویژگی ها را دارد، دشمن شماست