آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار:سه طرح با تمرکز بر مناطق سیل زده خوزستان دنبال می شود اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اهواز - معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: سه طرح حوزه زنان و خانواده با تمرکز بر مناطق سیل زده خوزستان با قوت و جدیت بیشتر در سال 98 دنبال می شود.

به گزارش ایرنا معصومه ابتکار در نشست کارگروه بهداشت ستاد بحران روز دوشنبه در سرسرای شهید رجایی استانداری خوزستان بیان کرد: در معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری طرحی با عنوان ارتقای تاب آوری اجتماعی با همکاری مدیرکل امور بانوان در خوزستان اجرا شده که باید با قوت بیشتر و تمرکز بر مناطق سیل زده در سال 98 دنبال شود.
وی افزود: از تمام تشکل ها و انجمن های روانشناسی، روانپزشکی و جامعه شناسی دعوت می شود با ما همکاری و هم افزایی داشته باشند.
ابتکار ادامه داد: پارسال نیز طرح گفت و گوی ملی خانواده در خوزستان آغاز شد که به آسیب های خانواده، تقویت روابط داخل خانواده و اختلال ارتباطی به عنوان یکی از مشکلات اصلی خانواده ها به طور خاص تمرکز دارد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: مرحله نخست این طرح در خوزستان اجرا شده و به دلیل آسیب های ایجاد شده در مناطق سیل زده، این طرح با تمرکز بر این مناطق دنبال می شود و از دستگاه های مختلف اجرایی درخواست همکاری داریم.
وی گفت: طرح توان افزایی تشکل های مردم نهاد نیز از دیگر طرح ها است که تشکل های حوزه بهداشت و درمان بیشتر در شرایط بحران فعالیت کنند چون در شرایط بحران نیاز به تربیت نیروی تخصصی داریم تا در این شرایط و به ویژه پس از آن به صورت تخصصی عمل کنند که جمعیت هلال احمر و سازمان مدیریت بحران تنها نمانند.
ابتکار بیان کرد:فعالیت های نهادها وسازمان های مختلف نشان از نگاه تخصصی، حرفه ای دقیق و به موقع در شرایط بحران است به گونه ای که از تلفات انسانی و شیوع بیماری های واگیر دار جلوگیری شد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: تلاش های انجام شده در محافظت از زیر ساخت ها نیز قابل توجه است و جلوی یک فاجعه بزرگ گرفته شد.
وی گفت: با تدابیر اتخاذه شده خیلی از اردوگاه های اسکان سیل زدگان برچیده شد و مردم یا در مکان های اجاره ای یا در کنار اقوام زندگی می کنند و امید است این روند ادامه یابد چون تجربه کشور در خصوص اردوگاه ها نشان از وجود دشواری و مسایل زیادی دارد.
ابتکار اضافه کرد: برای افرادی که منازل آنها به صورت کامل تخریب شده باید فکر اساسی شود و اسکان این افراد در مکان های اجاره ای که دولت نیز پرداخت اجاره را تقبل کرده از نظر ابعاد بهداشتی و اجتماعی مناسبتر است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: کمک های مردمی اتفاق بزرگی در سطح ملی بود به گونه ای که رهبر معظم انقلاب آن را با دوران دفاع مقدس مقایسه کردند و این ایثار و فداکاری و حس نوع دوستی یک جریان خدایی بود.
وی ادامه داد: حضور پرشور مردم و فداکاری آنها بسیار معنا دار بود و حتی در نقاطی که مردم خود آسیب دیده بودند اصرار برکمک داشتند و نخستین کمک ها به مناطق سیل زده از سرپل ذهاب کرمانشاه بود و مفهوم آن ایثار و از خودگذشتگی است.
ابتکار بیان کرد: ما آمدیم تا ابعاد مختلف سیل را در خوزستان از نزدیک دیده و ارزیابی کنیم تا دولت اقدامات پیگیرانه ای را در سطح سیاستگزاری انجام دهد.
** لزوم مستند سازی اقدامات دستگاه های فعال در سیل
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: مستند سازی اقدامات دستگاه های فعال در کمک رسانی در سیل باید به صورت یک تجربه و بسته آموزشی انتقال تجربیات برای کشور ایران و کشورهای دیگر باشد.
وی گفت: پیش بینی می شود که دنیا بیشتر با تغییراقلیم و تغییرات شدید آب و هوایی مانند سیل روبه رو باشد و نیاز به آمادگی برای ارزیابی خطرپذیری و مدیریت بحران وجود دارد.
ابتکار افزود: در بسیاری از نقاط جهان از جمله آسیای جنوب شرقی و در قاره آمریکا نیز سیل اتفاق افتاد و یک پدیده جهانی است و دلیل اصلی آن تغییر اقلیم است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: همچنین باید حداکثر استفاده را از فواید زیست محیطی سیل و بارندگی ها داشته باشیم.
وی افزود: از کارکردهای شناخته شده تالاب در دنیا کاهش خطرات سیل و مدیریت سیل است.
** زنان و کودکان مورد توجه ویژه قرار گیرند
وی بیان کرد: پس از سیل پایش و نظارت بر مواردی از جمله پیشگیری از شیوع بیماری های واگیردار، بهداشت مناطق، کنترل حشرات و دسترسی به آب سالم حساسیت بیشتری دارد.
ابتکار گفت: همچنین زنان، کودکان و مادران باردار باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند و آسیب های روحی و روانی مورد توجه قرار گیرد.
**دولت متعهد به پرداخت خسارت سیل زدگان است
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: دولت تعهد کرده تمام خسارت ها در خصوص منازل، اموال ، زمین کشاورزی، و کارگاه ها را در سیل تامین کند و این مصوبه دولت اجرایی و عملیاتی شد و برخی پرداخت ها شروع شده است.
معاون سیاسی ، اجتماعی استاندار خوزستان نیز با عذرخواهی از مردم به دلیل برخی کمبودهای در مناطق سیل زده گفت: تلفات جانی در سیل نداشتیم و هیچ گونه مشکل زیرساختی از جمله قطعی آب، برق و یا اینترنت ایجاد نشد.
علی حسین حسین زاده افزود: در حوزه بهداشت شیوع بیماری های واگیردار اتفاق نیفتاد و هیچ شهری در خوزستان دچار آبگرفتگی نشد و مقاومت، همدلی و حضور مردم در کنار یادآور دوران دفاع مقدس بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر افراد آسیب دیده در سیل کشاورز هستند و زمین های کشاورزی آنها در مقطع برداشت دچار سیل شد از نظر مالی دچار مشکل هستند، از خانم ابتکار خواهش می کنم پرداخت این خسارت ها در هیات دولت پیگیری و هرچه سریع تر پرداخت شود.
حضور در برنامه کارگروه زنان با حضور سمن ها و بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کارون از جمله برنامه های سفر یک روزه ابتکار به خوزستان است.
3004/ 6037

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/153675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاثیر نور خورشید بر سلامت روان

از نشانه‌های نه چندان مشهود اضطراب

افسردگی پس از سقط جنین را جدی بگیریم

علائم اختلالات روانی در افراد چیست؟

ویژگی های افراد بازنده

حسادت چیست و چگونه می توان حسادت را درمان کرد ؟

انواع بی انگیزگی و راه‌های مقابله با آن

چگونه صبور باشیم؟

کمال‌گرایی چیست؟

غرور چیست؟ چگونه غرورمان را درست به کار بگیریم؟

تاثیر شگفت انگیز رنگ ها در سلامتی روح و روان

علت ترس از تاریکی و راه های غلبه برآن

اختلال دوقطبی (افسردگی شیدائی) چیست؟

افسردگی مالیخولیا چیست؟ علائم و درمان آن کدام است؟

اختلال شخصیت منفعل - مهاجم (پرخاشگر - منفعل)

اختلال شخصیت اسکیزوئید (از علائم تا درمان)

اختلال شخصیت دوری گزین (اجتنابی) و درمان آن

اختلال شخصیت وسواسی-جبری

اختلال مسخ شخصیت و مسخ واقعیت (اختلال زوال شخصیت)

شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت نمایشی و سبب شناسی آن

اختلال شخصیت مرزی و نحوه‌ی درمان آن

شخصیت وابسته و نحوه‌ی درمان آن

خودبیمارانگاری (هیپوکندریا)

زنان آلفا و ویژگی‌‌های بارز آنها

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

اختلال شخصیت ضد اجتماعی و رفتارهای بارز آن

چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد

مرد آلفا

مشاوره روانشناسی| نشانه‌هایی که نیاز شما به مشاوره روانشناسی را می‌رساند

درمان افسردگی

خودنمایی چیست و راه های ترک کردن عادت خودنمایی کدامند؟

افسردگی خندان چیست و علائم و درمان آن کدامند؟

قبل از حرف زدن حتما فکر کنید؟

قضاوت درمورد دیگران ممنوع

آزاردوستی یا سادومازوخیسم چیست؟

تعریف بیماری روانی چیست؟علائم و راههای درمان آن کدامند؟

با خودتان حرف می زنید

شخصیت برتری طلب :علل ،خصوصیات و راه درمان برتری طلبها

با حسادت دیگران چطور برخورد کنیم؟

نشانه های اعتیاد به گوشی موبایل و راهکارهای کاهش آن

بیماری چند شخصیتی چیست؛ علائم و درمان آن

خودخوری چیست و درمان آن کدام است؟

از هرچه بترسیم سرمان می آید؟

بیوفیدبک، مزایا و عوارض آن

شم اقتصادی چیست و چگونه می توان شم اقتصادی خود را بالا برد؟

تحریک الکتریکی مغز،تاریخچه و کاربرد آن

بیماری پانیک چیست ؟ علایم و درمان آن

سایکوپات چیست ؟ خصوصیات افراد سایکوپات و درمان آنها

اشتباهاتی که برخی افراد در دوران جوانی انجام می دهند