آریا بانو

آخرين مطالب

قوانینی که باید در سینما رعایت کنیم گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
قوانینی که باید در سینما رعایت کنیم
٥٧
٠
برترین ها / سینما رفتن یکی از تفریحات امروزه ماست، اما رفتن به این مکان فرهنگی نیز قوانینی دارد. ما می‌خواهیم که 2 ساعت از زمان مان را در سکوت صرف تماشای فیلم مورد علاقه مان کنیم، از این رو دوست نداریم که اطرافیان مان با رفتارهایشان این لذت را از ما بگیرند. اما به راستی چه رفتار‌هایی در سالن سینما می‌توانند آزار دهنده باشند؟ چه قوانینی را در چنین مکانی عمومی باید رعایت کنیم؟ در این مطلب قوانینی را به شما معرفی کرده ایم که بهتر است در سالن سینما رعایت کنید.
به موقع در سینما حاضر شوید
وقت شناسی یکی از ویژگی‌هایی ست که با رعایت آن، نه تنها به دیگران بلکه به شخصیت خودتان هم احترام می‌گذارید. وقت شناسی تنها در محیط‌های رسمی مانند محیط کار یا جلسات اداری اهمیت ندارد، بلکه شما باید در همه جا، حتی در سینما هم وقت شناس باشید. از آنجایی که فیلم دقیقا سر ساعت شروع نمی‌شود، با پخش تبلیغات و غیره... شما زمان اضافی برای ورود به سالن و پیدا کردن صندلی تان دارید، اما بهتر است قبل از این که چراغ‌های سینما به طور کامل خاموش شوند، سر جایتان نشسته باشید. شاید بگویید که دیر کردن شما آزاری به دیگران نمی‌رساند، اما اشتباه کرده اید.
همین که دیگران در وسط فیلم شان مجبورند که خودشان را جمع کنند تا شما بتوانید از میان صندلی‌ها رد شوید و در جای خود بنشینید یا این که برای پیدا کردن صندلی تان تمرکز آن‌ها را بهم بزنید، قوانین سینما را زیر پا گذاشته اید.
دسته صندلی تان را تقسیم کنید
همانطور که می‌دانید، دسته‌های صندلی که شما روی آن می‌نشینید، با بغل دستی تان مشترک است. از این رو شما نباید آن را کاملا در اختیار خود داشته باشید. به رفتار‌های بغل دستی تان دقت کنید اگر بغل دستی تان کلا دستش را روی دسته صندلی نمی‌گذارد که خب شما می‌توانید از آن استفاده کنید، اما اگر او گاهی دستش را به آن تکیه داد، بهتر است که شما دست تان را بکشید. در واقع شما باید در طول فیلم دسته صندلی را با بغل دستی تان قسمت کنید تا نه حق شما ضایع شود و نه حق او.
دیگران را در صف بوفه سینما معطل نکنید
از آنجا که قبل از شروع فیلم، صف خرید خوراکی‌ها شلوغ است و همه می‌خواهند هر چه سریع‌تر از بوفه خرید کنند و به فیلم شان برسند، بهتر است که قبل از ورود به صف، انتخاب هایتان را بکنید و پول یا کارت عابر بانک تان را هم آماده داشته باشید تا هنگامی که نوبت شما شد، خیلی دیگران را در صف منتظر نگذارید. برای انتخاب سخت نگیرید. پاپ کرون، چیپس و نوشیدنی گزینه‌هایی ست که می‌توانید انتخاب کنید، پس بدون معطلی خریدتان را انجام دهید و از صف خارج شوید وگرنه نه شما به موقع ه فیلم تان می‌رسید، نه دیگران.
اگر قد بلندی دارید، عقب‌تر بنشینید
آیا شما خودتان دوست دارید که فردی قد بلند جلوی شما بنشیند و نیمی از پرده سینما را بپوشاند، به طوری که مجبور شوید برای دیدن فیلم مدام سرتان را به این طرف و آن طرف کج کنید؟ طبیعی ست که این شرایط، فیلم دیدن را به کام هر کسی تلخ می‌کند. از این رو اگر شما هم قد بلندی دارید، بهتر است که این مورد را رعایت کنید. یا در ردیف‌های آخر بنشینید یا این که هنگام نشستن کمی خودتان را به سمت پایین هل دهید تا قد بلندتان مانع تماشای فیلم برای پشت سری هایتان نشود.
گوشی تان را از حالت زنگ بردارید
یکی از آزاردهنده‌ترین رفتار‌ها در سینما این است که وسط فیلم گوشی تان زنگ بخورد و شما هم آن را جواب بدهید و شروع به صحبت کنید. در واقع این رفتار بی احترامی به اطرافیان تان محسوب می‌شود؛ بنابراین بهتر است قبل از ورود به سالن سینما، گوشی تان را از حالت زنگ بردارید و به هیچ عنوان زنگ هایتان را در طول فیلم جواب ندهید. در غیر این صورت باید انتظار چشم غره و حرف‌های دیگران را داشته باشید.
قبل از شروع فیلم به دستشویی بروید
از آنجا که شما حدودا باید 2 ساعت در سالم سینما بنشینید، اگر فکر می‌کنید که ممکن است در طول این مدت به سرویس بهداشتی نیاز داشته باشید، بهتر است که قبل از شروع فیلم، به دستشویی بروید. حتی اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که هر یک ساعت یک بار به دستشویی نیاز پیدا می‌کنند، بهتر است که صندلی تان را در ردیف‌های کناری انتخاب کنید تا اگر وسط فیلم خواستید از جایتان بلند شوید، موجب آزار دیگران نشوید.
از آوردن کودکان خودداری کنید
اگر چه کودکان دوست داشتنی هستند، اما هیچ کس از حضور کودکان در سالن سینما خوشحال نمی‌شود. آوردن نوزاد یا کودکان به سالن سینما نه تنها تمرکز خود شما بلکه دیگران را نیز بهم می‌زند. صدای بلند فیلم، تاریکی سالن و مدت زمانی طولانی که باید روی صندلی بنشینید، می‌تواند برای کودک تان آزاردهنده باشد. از این رو بهتر است که کودکتان را برای چند ساعت به دست اقوام تان بسپارید و خیال راحت فیلم تان را ببنیید.
آشغال هایتان را در سطل زباله بیاندازید
اگر در سالم سینما با خود خوراکی به همراه داشتید، حواس تان باشد که آن را روی زمین نیندازید. سالن سینما سطل زباله نیست، از این رو حواس تان باشد که نه پاپ کورن هایتان و نه پوست چیپس و قوطی آب میوه هاتان را زیر صندلی یا روی دسته‌های آن رها نکنید. کارکنان سینما زمان زیادی را بین دو فیلم برای تمییز کردن سالن ندارند، از این رو بگذارید افرادی که پس از شما هم وارد سالن می‌شوند، از تمییزی آن لذت ببرند.
خوراکی هایتان را با سر و صدا نخورید
یکی دیگر از رفتار‌های آزاردهنده در سینما، خوردن خوراکی با سروصدای زیاد است. حواس تان باشد نایلون‌هایی که در دست دارید را در طول فیلم خیلی صدا ندهید یا این که چیپس، پفک و تخمه هایتان را با صدا نخورید. بغل دستی شما گناهی نکرده است، او ترجیح می‌دهد که به جای صدای اسنک خوردن شما، صدای فیلم را بشنود، بنابراین هنگام باز کردن و خوردن خوراکی هایتان تا جای ممکن بی صدا عمل کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/155579/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنهایی با بدن‌تان چه می‌کند؟

مواد غذایی که برای تقویت اعصاب مفیدند

آشنایی با بیماری روان پریشی یا سایکوز

چرا دیگران شما را دوست ندارند / 11 راز جذابیت انسان های دوست داشتنی

اینستاگرام، دشمن بزرگ سلامت روان

چرا آدم‌هایی که دوست داریم را از خود دور می‌کنیم؟

5 چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

9 خوردنی برای کاهش اضطراب

طرز خوابیدن شما در مورد شخصیت‌تان چه می‌گوید؟

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

5 دلیل بیدار شدن از خواب در میانه‌های شب

چرا باید زندگی شخصی‌تان را شخصی نگه دارید

فواید دروغ گفتن به خودمان!

آنچه مردم را عصبی و پرخاشگر می‌کند

بیش فعالی قابل درمان است؟

فوبیا چه تفاوتی با ترس دارد؟ + انواع فوبیا

چرا نباید دنبال انتقام گرفتن باشید

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

درمان فراموشی و تقویت حافظه با این اقدامات

رابطه صمیمی با پدرتان از شما یک زن قوی می‌سازد

خودگویی منفی و تاثیرات آن

همکار عزیز لطفا نفرت انگیز نباشید!

استرس، پارکینسون را 2 برابر تشدید می کند

چرا لازم است گاهی با خودمان خلوت کنیم؟ از فواید شگفت انگیز تنهایی

اختلال بازی چیست ، علل و راه های درمان

راه مراقبت از ذهن در فصل سرما

خوابی بی نظیر را تجربه کنید

چرا غُر زدن حس خوبی دارد؟

چگونه استرس و اضطراب را کنترل کنیم؟

بیماری های روانی از طریق والدین به جنین منتقل می شود؟

ابتلا به افسردگی، 8 دلیل پنهان دارد!

آیا برای مشاوره به روانشناسان مراجعه می کنید ؟

10 فرد سمی که باید هر چه سریع تر از خودتان دور کنید!!

چرا گاهی احساس بدبختی می‌کنیم؟

با دیدن این 7 نشانه به دوستی های خود پایان دهید

افسردگی پاییزی، با دلشوره و افسردگی پاییزی چه کنیم؟

اضطراب مانعی برای درمان شوره‌سر

چه کسانی بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند؟/مشخصات افراد افسرده

اینقدر به خودتان فشار نیاورید!

با آلزایمری‌ها چگونه رفتار کنیم؟

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

علت بدبینی برخی افراد چیست؟

روانشناسی رنگ آبی

مراقب اختلالات روانی نوجوانان باشید

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

نقش شبکه‌های مجازی در درمان افسردگی

هفت دلیل برای کسل بودن و کمبود انرژی شما

بهداشت روانی چیست؟

اگر شما هم دچار خودانتقادی مخرب هستید، بخوانید