آریا بانو

روانشناسی/ شما هم حسرت دوران مجردی را می خورید؟ گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
روانشناسی/ شما هم حسرت دوران مجردی را می خورید؟
١٠٢
٠
سپیده دانایی / تقریبا همه افرادی که ازدواج کرده، دوران مجردی و متاهلی را با هم مقایسه می کنند و معمولا دوران مجردی خود را با تفریحات، لذت ها و آزادی های بیشتر به یاد می آورند...
دکتر نصیرزاده، روان شناس بالینی: پس از تمام شدن دست و جیغ و کل زدن و بازگشت عروس و داماد از ماه عسل، زندگی واقعی شروع می شود. زندگی که معمولا شبیه خیال پردازی ها و قصه ها نیست؛ مسئولیت ها و چالش های خاص خود را دارد و سازگارشدن اساسی می خواهد. این مسائل در کنار متفاوت بودن زندگی متاهلی و مجردی، گاهی باعث می شود زوج ها با حسرت به مجردها نگاه کنند و به خود بگویند کاش به این زودی ها تن به ازدواج نداده بودند و بیشتر مجردی کرده بودند. این نگاه پر از حسرت، وقتی عمیق تر و پررنگ تر است که زن یا شوهر معتقد باشند هول شده اند و زود ازدواج کرده اند و یا مجردی نکرده، متاهل شده اند. اگر شما یکی از زوج هایی هستید که چنین احساسی را در مورد خود و زندگی مشترکتان دارید، در این مطلب می خواهیم به شما در مورد علل، اشتباهات و راه حل کنار آمدن با آن بگوییم.
تقریبا همه افرادی که ازدواج کرده، دوران مجردی و متاهلی را با هم مقایسه می کنند و معمولا دوران مجردی خود را با تفریحات، لذت ها و آزادی های بیشتر به یاد می آورند؛ اما همه، حتی آن هایی که خیلی زود ازدواج کرده اند، لزوما احساس نمی کنند که مجردی نکرده، متاهل شده اند. در ادامه به دلایل تجربه این احساس می پردازیم.
برای ازدواج آماده نبوده اید
گاهی وقتی ازدواج کرده اید که هنوز نمی دانستید چه کسی هستید و از زندگی خود چه چیزی می خواهید. شما پیش از ازدواج، مسئولیت زیادی نداشته اید، طبعا ازدواج کردن که با آغاز مسئولیت های زیادی همچون پرداخت هزینه هایی مثل اجاره خانه و خرید مایحتاج زندگی، انجام وظایف مربوط به خانه داری همچون پختن شام، شستن لباس ها و البته شرکت در مهمانی هایی که در دوران مجردی، اجباری برای شرکت در آن ها نبود، همراه است، و این ها می تواند شما را به یاد دوران بی دغدغه مجردی تان بیاندازد.
انگیزه شما برای ازدواج مناسب نبوده است
وقتی شما به دلایلی همچون نظارت ها و سختگیری های والدین، اختلاف ها و تنش های بین والدین و اعضای خانواده، تصمیم به ازدواج گرفته اید، یا تنها به دلیل ترس از این که ممکن است بهتر از این فرد پیدا نکنید، تن به ازدواج داده اید، یا وقتی رویای ازدواج در سن خاصی دارید و چون خالی بودن صفحه دوم شناسنامه تان آزارتان می داد، خواستید حتما ازدواج کنید؛ ممکن است شما به خودتان بگویید کاش برای ازدواج عجله نکرده بودم.
شما دوستان مجردتان را می بینید و خود را با آن ها مقایسه می کنید
از نظر شما آن ها زندگی هیجان انگیزتر، دغدغه ها و نگرانی های کمتر، علاقه مندان، طرفداران و دوستان بیشتر، آزادی، اوقات فراغت، خوش گذرانی ها و تفریحات جذاب تر، پیشرفت های تحصیلی و شغلی بزرگ تر، قدرت و اختیار تصمیم گیری بالاتری دارند. شما با خود فکر می کنید دوستان مجردتان دنیا را تکان می دهند.
1- بپذیرید که دوران مجردی تمام شده است و با آن خداحافظی کنید
شاید حق با شما باشد، شما خیلی زود و بدون آن که معنای زندگی مشترک را بدانید ازدواج کرده اید، اما وقتی مسئولیتی مثل ازدواج را می پذیرید، نمی توانید بین راه پشیمان شوید. به قول معروف ازدواج لباس خریدن نیست که شما وقتی از آن خسته شدید، کنارش بگذارید. حتی اگر دوران مجردی؛ آن طور که شما تصور می کنید دوران شاد و بی دغدغه ای باشد، به هر حال شما آن را پشت سر گذاشته اید. پذیرفتن آن که زندگی تان وارد مرحله جدیدی شده است، اولین گام برای کنار آمدن با احساسی است که نسبت به متاهل بودن خود دارید. پس بپذیرید که دوران رفیق بازی، شیطنت های جوانی، از رابطه ای به رابطه دیگر رفتن و توجه نشان دادن یا جلب توجه کردن برای جنس مقابل، پایان یافته است.
2- نگرش خود را اصلاح کنید
گاهی نگرش شما به زندگی مجردی و متاهلی نیاز به اصلاح شدن دارد. معمولا وقتی افراد متاهل هستند، فکر می کنند مجردها با آزادی و استقلالی که دارند، تنها به خوش گذرانی و لذت بردن از زندگی مشغول اند و یا به دلیل وقت و فراغت بیشتری که دارند، در حال طی کردن بدون توقف پله های ترقی هستند. واقعیت این است که این موضوع بیشتر به خیال بافی شبیه است تا واقعیت. از سوی دیگر زندگی متاهلی هم از مزایا و لذت های خاص خود برخوردار است؛ به عنوان مثال متاهل بودن با احساس تعلق داشتن و امنیت و صمیمیت بیشتری همراه است. شما با ازدواج به عنوان یک بزرگسال بالغ و پخته پذیرفته می شوید، و ضمن این که صاحب خانه و زندگی می شوید، رابطه جنسی سالم تری خواهید داشت. بنابراین متاهل بودن به معنای آن نیست که دنیا برای شما پایان یافته است. علاوه بر این، زوجین راضی از ازدواج خود وقتی بعد از چند سال به داشته های خود نگاه می کنند، از مجردی نکردن خود پشیمان نیستند. آن ها به آرامشی که در کنار همسر و فرزندان خود داشته اند می اندیشند و از این که بهترین و پرانرژی ترین روزهای زندگی شان را صرف سرمایه گذاری برای بهترین روابط خود و زندگی خود کره اند، خوشحال اند.
برای برآورده کردن خواسته هایتان با همسرتان به توافق برسید
درست است که شما ازدواج کرده اید، اما هنوز می توانید برخی از تفریحات دوران مجردی خود را داشته باشید. بسیاری از تفریحات دوران مجردی شما با همسرتان قابل انجام است. این روش را امتحان کنید، ضمن این که شما و همسرتان می توانید برای گذراندن زمان هایی با دوستانتان و سایر فعالیت ها و لذت هایی که در دوران مجردی داشتید به توافق برسید. این که شما نباید هیچ تفریح، لذت و لحظه خوبی بدون همسرتان داشته باشید، یک باور اشتباه است. شما و همسرتان می توانید گاهی بدون حضور دیگری همان طور که دوست دارید زندگی کنید و لذت ببرید. اما توجه داشته باشید که این امر نباید همیشگی و یا بیشتر اوقات شما و همسرتان را در بر گیرد به گونه ای که به نظر برسد شما و همسرتان با هم در یک خانه هستید؛ نه این که با هم زندگی کنید.
خیانت ممنوع
توجه داشته باشید که شروع یک رابطه موازی به هر شکل و در هر سطحی خط قرمز ازدواج است. این که شما بعد از ازدواجتان افراد دیگری را ببینید که شما از آن ها خوشتان بیاید، چیز عجیبی نیست اما یکی از ابعاد مهم ازدواج تعهد داشتن نسبت به همسرتان است. تلاش برای جلب توجه و توجه نشان دادن به جنس مقابل حتی اگر به صورت نگاه کردن و یا لبخند زدن باشد، می تواند همسر شما را آزار دهد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/157029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی

خشونت بین فرزندان و وظیفه والدین

راه حل های خوب برای رفتارهای بد بچه ها

تأثیر خشونت های تلویزیونی در کودکان

خجالتی بودن فرزندتان را از نوزادی بشناسید!

کودک من از هیچ کس کمتر نیست !!

تأثیر مثبت موسیقی بر روح و روان کودکان

علت تضاد بین فرزندان و والدین چیست؟

با لجبازی کودکم چگونه برخورد کنم؟

تربیت لذت بخش

برخورد با کودکی که از حمام کردن میترسد

راه های پایه ای افزایش آی کیو کودک

لجاجت و کج خلقی در کودکان: هیجانی ، لجبازی

علائم استرس در کودکان

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود

در مورد گفتاردرمانی چه میدانید؟

اسباب بازی های مناسب کودکان پیش دبستانی

کار کودکان در منزل،درست یا غلط؟

چه عاملی باعث ایجادحسادت فرزندان میشود؟

کودکان را برای روبه رو شدن با حوادث آماده کنیم

با کودک بدزبانم چطور رفتار کنم؟

با کودکم بعد از طلاق چطور رفتار کنم؟

افسون‌شدگان کوچک موبایل

آزمونی برای تشخیص کودکان بیش فعال

وقتی که کودکان مان دعوا می کنند

دلایل داشتن یا نداشتن فرزند دوم !

پاداش و محرومیت را فراموش نکنید

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان