آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش طول عمر با این کارهای ساده! پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
افزایش طول عمر با این کارهای ساده!
k ٢.١
٠
برترین ها / شما انگیزه‌های زیادی دارید که به خاطرشان زندگی کنید. هدف‌های زندگی شما چه شخصی باشند و چه حرفه‌ای یا معنوی، طبیعتا دوست دارید تا جایی که ممکن است عمر طولانی‌تری داشته باشید تا به آن‌ها برسید. البته «رسیدن به نهایت آرزوها» یک تخیل است و چیزی است که هیچ انسانی واقعا به آن نمی‌رسد. اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توانند احتمال عمر طولانی‌تان را بیشتر کنند تا پروسه‌ی سالخورده شدن‌تان مطبوع‌تر بشود.
دیگر همه می‌دانیم که غذای سالم خوردن، سیگار نکشیدن، میوه و سبزی بیشتر خوردن، ورزش کردن، چربی‌های ناسالم کمتر خوردن و کنترل استرس، مهم‌ترین فاکتور‌های یک زندگی سالم با طول عمر زیاد است، اما شاید ندانید دیگر چه چیز‌هایی عمرتان را بیشتر می‌کنند. راز طول عمر چیزی فراتر از مسائل جسمی است که باید به آن‌ها اهمیت بدهید.
ذهن‌تان را به چالش بکشید
این فقط بدن‌تان نیست که نیاز به ورزش دارد، مغزتان هم ورزش لازم دارد. به چالش کشیدن فکر و ذهن‌تان برای یاد گرفتن مهارت‌های جدید، از ریسک آلزایمر و زوال عقل کم می‌کند و البته از شما آدم جذاب‌تری می‌سازد. فعال نگه داشتن مغز، عملکرد ادراکی‌تان را بهبود می‌دهد و کمک‌تان می‌کند در هر سنی که هستید بیشتر احساس جوانی و نشاط کنید.
بازی‌های فکری بسیار عالی شامل جدول کلمات متقاطع، سودوکو و حل کردن معما و مسابقات پرسش و پاسخ می‌شود. مطالعه نیز عالیست و می‌توانید برای نقد کردن چیزی که خوانده‌اید وقت بگذارید و به آن فکر کنید. با افزایش سن، یاد گرفتن موضوعات جدید کار سختی می‌شود و دقیقا به همین علت است که باید درگیر عادت‌ها و روتین‌ها نشوید و ذهن‌تان را مدام به چالش بکشید.
ارتباطات دوستانه‌ی محکمی برقرار کنید

احساس تنهایی و انزوا شما را مستعد بیماری قلبی می‌کند. این احساس منفی موجب التهاب می‌شود که برانگیزاننده‌ی عوارض ناخوشایندی مانند سندروم التهابی روده، سرطان، دیابت، چاقی و ناهنجاری‌های قلبی و عروقیست.
به نظر می‌رسد افراد سالمند به دلیل تنها بودن بیشتر در معرض بیماری‌اند، اما فرقی نمی‌کند، هر کسی باید از این احساس پرهیز کند. شاید در ابتدا فکر کنید تنهایی اذیت‌تان نمی‌کند و با آن راحتید، اما به مرور زمان شرایط سخت‌تر خواهد شد و این استرس بر جسم و روح‌تان اثر خواهد گذاشت.
به بهداشت دهان و دندان‌تان بسیار توجه کنید
سلامتی از دهان شروع می‌شود! وضعیت دندان‌های شما بازتابی از تندرستی عمومی‌تان است. مطالعات نشان می‌دهند میان سلامت ناکافی دهان و دندان و ریسک مرگ ارتباط وجود دارد، اما این ارتباط بسیار پیچیده و ناشناخته است. بیماری لثه نیز منجر به سرطان دهان، دیابت و بیماری قلبی می‌شود. هر روز دندان‌ها را نخ بکشید و مسواک بزنید و سالی دو بار برای بررسی وضعیت دندان‌های‌تان به دندانپزشک مراجعه کنید. اجازه ندهید دندان دردناک‌تان آنقدر در همین حالت بماند که به بیماری تبدیل شود و عاملی برای کاهش طول عمرتان باشد.
آنقدر نخورید که دیگر نتوانید بخورید
ژاپنی‌ها تکنیکی به نام hara hachi bun me دارند که توصیه می‌کند تا جایی بخورید که 80 درصد سیر شوید نه صد در صد. همین تکنیک باعث شده در تمام دنیا بیشتری طول عمر را داشته باشند. علتش می‌تواند این باشد که محدود کردن مصرف کالری، تولید هورمون T3 تیروئید را کاهش می‌دهد. هورمون T3 سوخت و ساز را کُند می‌کند و پروسه‌ی پیری را سرعت می‌دهد.
دانشمندان از دهه‌ی 1930 دریافته‌اند که محدود کردن مصرف کالری، طول عمر را افزایش می‌دهد و البته انسان، زمانی سالم‌تر است که بدنش چربی کمتری داشته باشد. به جای اینکه همیشه نگران هر چه می‌خورید باشید، سعی کنید تا جایی نخورید که کاملا سیر شوید و حساب کالری‌های دریافتی‌تان را داشته باشید.
کمتر تلویزیون تماشا کنید
آمار تماشای تلویزیون اصلا جالب نیست. مطالعه‌ای در سال 2010 نشان داده افرادی که چهار ساعت یا بیشتر در روز تلویزیون تماشا می‌کنند، 46 درصد بیشتر ممکن است زودتر بمیرند. هر یک ساعت بیشتر تلویزیون تماشا کردن، ریسک مرگ زود هنگام 11 درصد بالاتر می‌برد. دانشمندان هنوز نمی‌دانند علت دقیق این تاثیر تلویزیون تماشا کردن چیست، اما به احتمال زیاد موضوع یکجا نشینی و بی‌تحرکی مطرح است. ضمنا نشستن پای تلویزیون معمولا با خوردن اسنک‌های ناسالم همراه است.
قهوه بنوشید

اگر جزو آن‌هایی هستید که بدون قهوه نمی‌توانید به کارتان برسید پس خوشحال می‌شوید اگر بدانید باید به این عادت‌تان ادامه دهید تا بیشتر عمر کنید. قهوه می‌تواند ریسک دیابت نوع دوم، بیماری قلبی و زوال عقل را کاهش بدهد. افرادی که معمولا به طور همزمان چند کار انجام می‌دهند می‌توانند با نوشیدن قهوه، سوخت و ساز را افزایش داده و اکسیداسیون اسید‌های چرب را نیز بیشتر کنند که همه‌ی این‌ها به معنی کاهش وزن است. قهوه را غذایی رژیمی بدانید! اما شیرینیش نکنید و خامه هم به آن اضافه نکنید تا بتوانید همچنان به عنوان یک غذای رژیمی روی آن حساب کنید.
خوشبین باشید
حتی اگر زندگی سخت می‌گذرد و شرایط بر وفق مرادتان نیست خوشبین باشید تا طول عمرتان بیشتر شود. دانشگاه هاروارد، تاثیر خوشبینی بر کیفیت زندگی افراد را مطالعه کرده است و دریافته افرادی که خوشبین‌تر و شادترند، 16 درصد کمتر مستعد مرگ در اثر سرطان هستند و 38 درصد کمتر ممکن است در اثر بیماری قلبی یا تنفسی فوت کنند. ضمنا این افراد 39 درصد کمتر در معرض مرگ در اثر سکته مغزی‌اند. به نظر خنده‌دار می‌رسد که صرفا باور این که همه چیز درست خواهد شد، سلامت و سرحال‌تان کند، اما واقعیت دارد.
شاید علتش این باشد که آدم‌های خوشبین به تاثیر مثبت انتخاب‌های خود باور دارند و بیشتر تمایل دارند عادات سالم در پیش بگیرند. آن‌ها نسبت به روابط خود نگاه مثبت‌تری دارند که شاخص بسیار مهمی از جنبه‌ی سلامت روحی و روانی محسوب می‌شود. ضمنا خوشبین‌ها کمتر استرس و نگرانی دارند و برای همین مثل بدبین‌ها میزان التهاب در بدن‌شان بالا نیست.
همانطور که دیدید تمام این فعالیت‌ها و عادت‌هایی که طول عمرتان را زیاد می‌کنند، خوشایند و راحتند و در کنار یک رژیم غذایی متعادل و فعالیت بدنی و تعامل درست با دیگران، جادو می‌کنند. اگر بابت هر مسئله‌ی کوچکی پریشان نشوید، از رابطه‌ی جنسی‌تان راحت‌تر و بدون وسواس لذت ببرید، هر روز قهوه بنوشید و ذهن‌تان را عادت زده نکنید، می‌توانید روز‌ها و سال‌های بیشتری از زندگی در کنار عزیزان‌تان لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/158673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران