سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم
٨٥٩
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250 گرم
هویج بزرگ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
آردنخودچی 1 قاشق پر
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
رب گوجه 1 قاشق
آب 2 لیوان
بادمجان به مقدار لازم
گوجه 2 عدد
چطور بپزم:
ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.
بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.
وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.
نکته:
به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.
می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.
-
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۷:۲۴
-
۲۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/160488/