آریا بانو

آخرين مطالب

بانوی ژاپنی که حادثه 11 سپتامبر او را با دین اسلام آشنا کرد زنان جهان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

تسنیم / میهمان شنبه شب برنامه "ماه بهشت" تسوکو هوشینو از کشور ژاپن بود. بانویی که با تلاش‌ها و تحقیقات خود به دین مبین اسلام مشرف شده و نام مبارک فاطمه را برای خود برگزیده است.
هوشینو گفت که از کودکی به معنویات علاقه داشته است و از همان دوران سوال اصلی‌ام این بود که هدف از زندگی چیست و زندگی به کجا می‌رود؟. بعد از مدتی که درگیر این مسائل بودم، حادثه 11 سپتامبر و انفجار برج‌های دوقلوی آمریکا رخ داد، با توجه به شبیه بودن این حادثه به فیلم‌های هالیوودی به واقعی بودن آن شک کردم. بعد از این انفجارها نام اسلام و مسلمانان به عنوان عوامل این حادثه مطرح شد، این موضوع باعث شد تا قضیه برای من فرق کند و به دنبال حقیقت ماجرا بروم.
وی ادامه داد: قبل از این داستان از اسلام چیزی نمی‌دانستم. کشور ژاپن‌ از نظر جغرافیایی از کشورهای اسلامی دور بود و من شناخت زیادی از اسلام نداشتم. از روی کنجکاوی شروع کردم به تحقیق در مورد اسلام. قبل از آن به واسطه عمویم که از دین بودا به مسیحیت گرویده بود چندین‌بار به مسیحیت دعوت شده بودم و با دین مسیح و کتاب انجیل آشنا بودم، بعد از اینکه ترجمه قرآن را با انجیل مقایسه کردم تازه متوجه انجیل شدم؛ یقین پیدا کردم قرآن کتاب کامل‌تری است.
هوشینو گفت که اطلاعاتی که در مورد اسلام لازم داشتم را از طریق اینترنت و سایت‌های اسلامی پیدا می‌کردم. این در حالی بود که شوق مسلمان شدن روزبه‌روز در من بیشتر می‌شد تا اینکه سرانجام با خواندن سوره مبارکه "یاسین" تصمیم گرفتم مسلمان شوم. آن موقع با اهل‌بیت(ع) آشنایی نداشتم، تا اینکه در اینترنت از طریق یک سایت ادعیه شیعی با ترجمه انگلیسی پیدا کردم و صفحه‌ای را باز کردم، دعای «یستشیر» روبرویم قرار گرفت و تا صبح به خواندن ادعیه ادامه دادم، هزاران سوال در مورد صاحب این دعا و گوینده این مناجات در ذهنم بود، با خودم گفتم چه کسی خدا را اینگونه شناخته، این معرفت از آن چه کسی است. اسم علی(ع) بالای دعا نوشته شده بود.
این بانوی مسلمان ادامه داد: آن موقع من تنها بودم، هیچ مسلمانی در نزدیکی من نبود و تنها راه ارتباط من با خدا و معصومین(ع) همین دعاها بود. انگار معصومین (ع) برای من درس خصوصی گذاشته بودند، لحظاتی بسیار شیرین که بارها و بارها برایم تکرار شد.
وی همچنین در مورد آشنایی با همسر خود و حضور در ایران اشاره کرد و افزود: او از طریق شناخت اسلام با همسر خود ( محسن ابراهیمی نژاد) که ایرانی است از طریق یکی از نزدیکان آشنا شدم، زمانی که با پدر و مادرم در میان گذاشتم به شدت مخالفت کردند، زمانی که جدی بودن من را دیدند به من گفتند اول برای کسب تجربه و قبل از ازدواج به ایران سفر کنم، بعد تصمیم بگیرم، برای همین اولین‌بار برای کسب تجربه به ایران آمدم بعد از مدتی برگشتم و به پدر و مادرم گزارش دادم که همه چیز خوب بوده و من ایران زندگی خواهم کرد؛ از آن موقع هشت یا 9 سال گذشته است.
خانم هوشینو اضافه کرد: در زمان ورود به ایران همسرم در ورودی فرودگاه به من یک نکته را یادآور شد و گفت اگر به ایران آمده‌ای و قرار است اینجا حساب و رفتار مسلمانان را به پای اسلام بنویسی بهتر است برگردی، او به من پنج دقیقه وقت داد تا در مورد این قضیه فکر کنم، در حالی که حتی نیاز به یک ثانیه فکر کردن هم نداشت.
هوشینو برای انتخاب دین اسلام، همواره مورد انتقاد دیگران نیز قرار گرفته است و در این باره می‌گوید: برخی به من می‌گویند چرا ژاپن را رها کرده و به ایران آمده‌ای، من در پاسخ این سوال‌ها می‌گویم چیزهایی در ایران دارم که هیچگاه در ژاپن نداشتم، در ژاپن نمی‌توانستم عقیده خودم را راحت بیان کنم، مسجدی وجود نداشت و دوستان هم کیش نبودند تا با آنها صحبت کنم، اینها چیزهایی است که در ایران دارم و در ژاپن نداشتم.
وی در پایان صحبت‌های خود به علاقه خود به مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: اولین‌بار که رهبر را دیدم در ماه رمضان بود، با توجه به اینکه در نزدیک حسینیه بودیم، هر روز برای نماز ظهر و عصر می‌رفتم خیلی دوست داشتم پشت ایشان نماز بخوانم، ایشان یکی از امیدهای ما هستند و حقیقتاً وجود ایشان سمبل امید است و در دنیای تاریک ایشان تنها امید ما هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/166995/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟