آریا بانو

آخرين مطالب

فرهاد فزونی: توجه به شناسایی هنرمندان بومی ویژگی مهم جشنواره تجسمی جوانان است فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - استاد کارگاه و داور بخش گرافیک تاکید کرد برگزاری جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان در استان‌ها و شهرستان‌ها باعث شناسایی هنرمندان بومی و توجه به ظرفیت هنرمندان سراسر کشور می‌شود.


به گزارش هنرآنلاین ، فرهاد فزونی استاد کارگاه و داور بخش گرافیک بیست و ششمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان، مهم‌ترین مزیت برگزاری این رخداد را مرکزگریزی و توجه به شهرستان‌ها و استان‌ها در بحث میزبانی و گسترش هنرهای تجسمی در کشور دانست و افزود: نتیجه برگزاری چنین جشنواره‌هایی در استان‌ها و شهرستان‌ها آن است که مخاطبان و دیگر هم‌وطنانمان نیز با شکل، شیوه، فضا و جهان هنرهای تجسمی آشنا می‌شود. این مسئله می‌تواند علاوه بر گسترش نگاه عموم مخاطبان به فعالیت‌های هنری، زمینه و بستری را برای آشنایی هرچه بیشتر آنها با شاخه‌های مختلف هنرهای تجسمی فراهم کند.
برگزیده جایزه بهترین اثر تایپوگرافیک "اولین دوسالانهٔ پوستر شیکاگو STA" با تأکید بر آن‌که همواره نگاه هنرمندان بر تفکر ایده آل استوار است تا بتوانند بهترین خروجی را در خلق اثر از خود ارائه دهند یادآور شد: به همین سبب است که معتقدم جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان در کنار کارنامه و خروجی‌های موفق خود هنوز هم می‌تواند با قدرت و ظرفیت بیشتری نسبت به آنچه که هست برگزار شود.
وی افزود: مهم‌ترین خروجی‌های این جشنواره آشنایی هنرجویان و دانشجویان جوان شرکت کننده در این رویداد در شناخت صحیح مسیر آینده حرفه‌ای‌شان و شکل‌گیری جهان‌بینی، طرز نگرش و رویکردهای مختلف در ارائه آثار هنری به شمار می‌رود.
به گفته فزونی، ایجاد مسیر برای معرفی آینده حرفه‌ای جوانان می‌تواند راه‌گشای نگرش‌ها و طرز فکر آنها در انتخاب صحیح خط مشی و نگرش خود در قالب هنرمند حرفه‌ای به شمار می‌رود و نه تنها آنها را از آزمون و خطاها باز می‌دارد که حرکت به سمت مسیری خلاف جهت را به آنها می‌آموزد. به همین سبب است که معتقدم این رویداد به شکل‌گیری نگاه حرفه‌ای آنها در بازه زمانی کوتاه‌تری منتج می‌شود.
او با تأکید بر آن که هدف کارگاه‌های جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان آموزش صفر تا صدی شاخه‌های 9 گانه این هنرهای تجسمی نیست؛ گفت: اساتید و داوران این کارگاه‌ها تنها اشاره‌ای به هنرمندان جوان حاضر در این کارگاه‌ها می‌کنند.
وی ادامه داد: هنرجویان جوان این جشنواره با پی گرفتن جمیع اشارات اساتید علاوه بر اتکا به ظرفیت‌های هنرمندانه‌شان، مسیری صحیح را در تفکیک مسائل جزئی و کنار هم قرار دادن آنها برای شکل‌گیری کلیتی به نام خلق اثری واحد به عنوان سرنخی از اساتید و داوران دریافت می‌کنند تا بتوانند در شکل‌گیری کلاف هماهنگ خلق و تولید اثر هنری‌شان مسیری صحیح را بپیمایند.
برگزیده جایزه سرو نقره‌ای با بیان آن که جوانان حاضر در چنین جشنواره‌هایی با چاشنی دانش کم اما شور و هیجانی بالا وارد می‌شوند و وظیفه اساتید و داوران حاضر در کارگاه‌های جشنواره هنرهای تجسمی جوانان کنترل این شور و هیجان و خط دهی درست برای گام‌های ابتدایی هنرجویان در مسیر تبدیل به هنرمندان حرفه‌ای است یادآور شد: در حقیقت شکل‌گیری مسئله‌ای به نام ایده پردازی منطبق بر نگرش و جهان‌بینی هنرجویان در آینده می‌تواند مهم‌ترین عنصر راهگشا در تعیین مسیر صحیح از مسیرهایی که ممکن است آنها را به بیراهه هدایت کند به شمار می‌رود.
بیست و ششمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران به دبیری رضوان صادق‌زاده با شعار "نرسیده به درخت، دو قدم مانده به گل" از سی‌ام مرداد تا سوم شهریور ماه 1398 در ایلام برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/177127/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟