آریا بانو

آخرين مطالب

علل بیشتر دعواهای شما با همسرتان چیست؟ خانواده

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
علل بیشتر دعواهای شما با همسرتان چیست؟
k ٦.٦
١٠
پارسینه / با هم به این نتیجه برسید که در خانواده شما چه نوع شرایطی حاکم است، آیا همه مخارج خانه را باید شوهر بپردازد یا شما از آن زوج‌هایی هستید که هزینه‌ها را نصف نصف می‌کنید؟
با همسرتان بیشتر از همه به چه دلیل دعوا می‌کنید؟
الف- مسائل مالی
ب- اختلافات خانوادگی
ج- مشکلات زناشویی
اگر پاسخ شما گزینه الف است، همین‌جا به شما می‌گوییم که بیشتر مراقب زندگی مشترک‌تان باشید چون تحقیقات نشان می‌دهد زوج‌هایی که مدام بر سر مسائل مالی باهم بگو مگو و دعوا می‌کنند بیشتر از سایرین در معرض طلاق و جدایی قرار دارند. پس این موضوع را جدی بگیرید و با کمک چند توصیه زندگی مشترک‌تان را از همین امروز نجات دهید.
حرف بزنید
صحبت در مورد پول و مسائل مالی مثل خیلی از موضوعات سیاسی و غیر سیاسی با «مذاکره» حل می‌شود. پس در اولین گام به جای دعوا و مشاجره، لحن صحبت‌تان را تغییر دهید و فکر کنید پای میز مذاکره نشسته‌اید و می‌خواهید مثلا با یک مشتری بر سر مسائل مالی به توافق برسید. در این صورت بعد از چند جلسه می‌فهمید که ریشه مشکلات کجاست و البته همسرتان هم احتمالا می‌فهمد که از چه چیزی عمیقا ناراحت هستید و در نتیجه به چه علت آزردگی‌تان را با خشم و غضب نشان می‌دهید.
نتایج یک تحقیق که توسط پژوهشگران انگلیسی در مورد ارتباط طلاق با مسائل مالی انجام شد، نشان می‌دهد که برای حل و فصل این مشکلات زمان زیادی مورد نیاز است و زوج‌ها به این سادگی‌ها هم به توافق نمی‌رسند. وقتی پای بحث و جدل به میان می‌آید، بعضی از زوج‌ها از الفاظ نامناسبی استفاده می‌کنند و همدیگر را با کلمات ناشایستی مورد خطاب قرار می‌دهند؛ در نتیجه احترام دوطرف از بین می‌رود. در این شرایط بعضی از زن و شوهرها طوری پل‌های ارتباطی‌شان را خراب می‌کنند که جای هیچ جبرانی باقی نمی‌ماند.
به گفته روانشناسان مشکلات مالی می‌تواند از همان روزهای اول ازدواج یا حتی در دوران نامزدی پیش بیاید و جرقه‌های بگومگو از همان زمان شکل گیرد. در واقع یکی از شاخصه‌های تفاهم در زندگی زناشویی این است که زوج‌ها بتوانند بر سر موضوعات مالی به تفاهم برسند و چارچوب‌هایی را برای خودشان تعیین کنند.
پول همه زندگی نیست
مدام به این فکر نکنید که چطور می‌توانید درآمد بیشتری داشته باشید. این موضوع حال شما را بد می‌کند و اگر تمام فکر و ذهنتان پول باشد، از جنبه‌های دیگر زندگی دور می‌مانید و این استرس بیش از حد، زندگی مشترک شما را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. پس آرامش داشته باشید و بدانید پول برای رفاه و آسایش بیشتر لازم است اما نباید خوشی‌های دیگر زندگی‌تان را برای درآمد بیشتر فدا کنید. اگر همسرتان چنین رفتاری دارد این مشکل زندگی‌تان باید بررسی شود.
این تمرینات را انجام دهید
بودجه خانواده را بار دیگر باهم بررسی کنید. صادقانه در مورد نوع خرج کردن، پس‌انداز و پرداخت‌های خودتان قضاوت داشته باشید. با هم به این نتیجه برسید که در خانواده شما چه نوع شرایطی حاکم است و چطور می‌توانید آن را بهبود ببخشید. آیا همه مخارج خانه را باید شوهر بپردازد؟ یا شما از آن زوج‌هایی هستید که همه هزینه‌ها را نصف نصف می‌کنید؟
برنامه‌ای در نظر بگیرید
برای زندگی مشترک‌تان یک برنامه مالی در نظر بگیرید و سعی کنید به آن وفادار بمانید. می‌توانید موارد این برنامه را روی کاغذ بیاورید و هر چند وقت یک‌بار آن را مرور کنید. از همسرتان بخواهید که به این برنامه وفادار باشد و شما هم با تمام وجود برای رسیدن به اهداف مالی‌تان تلاش کنید. اگر می‌بینید که جایی از برنامه نیاز به بازنگری دارد، با نظر همسرتان آن را تغییر دهید.
به نقش خودتان توجه داشته باشید
آیا فردی ولخرج هستید یا پس‌انداز کردن در خون شماست؟ درباره آنچه فکر می‌کنید با همسرتان حرف بزنید. اگر نسبت به همسرتان رفتار متفاوتی دارید (مثلا شما اهل پس‌انداز کردن هستید و او ولخرجی می‌کند) به او بگویید که این موضوع حس خوبی را در شما ایجاد نمی‌کند اما به این فکر کنید که هر کدام از این ویژگی‌ها در زندگی شما چه نقشی دارد و چطور می‌توانید در این زمینه به تعادل برسید.
کمک بخواهید
اگر نمی‌توانید بر سر مسائل مالی به توافق برسید و جنگ و دعواها همچنان ادامه دارد، نزد مشاور بروید تا به کمک او بتوانید اختلافات‌‌تان را حل و فصل کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/181082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهترین سن آموزش نقاشی

شش میم در تربیت موفق کودک

راه‌های مقابله با ترس کودکان از دندانپزشکی

اگر کودک موفق میخواهید!

3 اشتباه بزرگ والدین و تاثیر آن بر روحیه کودک

بهترین سن یادگیری زبان دوم

نکاتی که می شود جایگزین تنبیه کودکان شود

5 جمله خوب و 7 جمله بد برای کودکان

نقش ‌والدین‌ در‌ کنترل دعوای‌خواهر و برادر

نقش وسایل بازی در پرورش استعدادهای کودک

تاثیر مهد کودک بر شخصیت کودک

نشانه‌های هشدار دهنده رفتاری در کودکان

تفسیری بر نقاشی کودکان

گریه کردن کودکان

دوران کودکی

ده راه برای ایجاد اعتماد به نفس در کودکان

چگونه ترس کودک را از حمام کردن کاهش دهیم؟

مواظب رنگ اسباب بازی کودکان باشید

کودکان و نقش مطالعه در آینده آنها

داستان های ترسناک با کودک چه می کنند؟

نقش بازی در آموزش کودکان

نکته‌ای مهم در اختلال یادگیری کودکان

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟

شکست خوردن را به کودکان خود بیاموزید !

هشدار درباره خود ارضایی کودکان

داشتن اعتماد به نفس را به کودکان بیاموزید

کودکمان را در مقابل تمسخر ایمن کنیم

ترس در دنیای کودکی

خدا در دنیای کودکان

چطوروالدین سلامت روانی فرزند راارتقادهند؟

مرز بگو مگو در حضور فرزندان

چگونه گفتار کودک خود را تقویت کنیم؟

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان