کیک عسلی لایه لایه برای سالگرد ازدواج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٣
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد، شکر150 گرم، کره 100 گرم (به روش بن ماری با حرارت آب شود)، عسل 80 گرم، بکینگ پودر 5 گرم، آرد 450 گرم (مرحله مرحله ریخته و هم زنید)، بعد از مخلوط شدن و ورز دادن مواد آنها را به 8 تکه تقسیم کرده و خمیرها را استراحت داده و برش بزنید و به مدت 15 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید.
خامه کیک:
خامه پرچرب 240 گرم، عصاره وانیل، پودر شکر 190 گرم، با همزن بزنید تا سفت شود و مقداری خامه ترش به آن اضافه کنید و بصورت لایه لایه روی برش های
کیک پخته شده بمالید تا
کیک کامل شود.
-
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸:۱۴
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/183409/