بزرگنمايي:
آریا بانو - طرز تهیه اشکنه به
k ١.٦
٢
ستاره / اشکنه به یکی دیگر از انواع غذا با به است که به زمانی کمی برای تهیه نیاز دارد و برای مواقعی که فرصت کوتاهی دارید، مناسب است.
مواد لازم
به پوست گرفته و فندقی خرد شده یک عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز خرد شده یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی 3 قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
شکر یک الی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 الی 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیوه آماده سازی:
پیاز خرد شده را همراه با روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
آرد را به پیاز اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت دهید.
به را به قابلمه اضافه کنید و همراه با پیاز چند دقیقه تفت دهید.
زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی، شکر، کمی نمک، فلفل و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید.
حدود 5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید، سپس تخم مرغها را به آب در حال جوش اضافه کنید.
پس از 10 الی 15 دقیقه، اشکنه به آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل کمی پودر دارچین روی آن بریزید.
-
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳:۲۷
-
۵۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/201910/