آریا بانو

آخرين مطالب

اقتصاد داروخانه‌ها دچار بحران شده است اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: نایب رییس انجمن داروسازان ایران ضمن اشاره به آنچه که "کاهش شدید نقدینگی در داروخانه‌ها" خواند، گفت: در حال حاضر اقتصاد داروخانه‌ها به شدت دچار بحران شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی ؛دکتر علی فاطمی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌ با اشاره به حجم مطالبات داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه‌گر، گفت: متاسفانه داروخانه‌ها چهار ماه از مطالبات سال گذشته خود از سازمان بیمه سلامت یعنی از آذر تا اسفند سال 97 را دریافت نکرده‌اند و در حال حاضر نزدیک به یکسال است که این بخش از مطالبات داروخانه‌ها از سوی بیمه سلامت پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه وضعیت پرداخت‌های سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به سال گذشته بدتر شده است و این موضوع داروخانه‌ها را به شدت تحت فشار قرار می‌دهد، افزود: امیدواریم این مساله به زودی حل شده و در خدمت‌رسانی دارویی به مردم و تامین داروی بیماران مشکلی ایجاد نشود. در حال‌حاضر اقتصاد داروخانه‌ها به شدت دچار بحران شده است. باید پرسید که کدام کارمندی می‌تواند یکسال حقوقش را از کارفرمایش دریافت نکند، اما باز هم ادامه حیات دهد؟. متاسفانه نقدینگی داروخانه‌ها شدیدا کاهش یافته و شرکت‌های توزیع هم به آن‌ها فشار وارد می‌کنند؛ به‌طوری که داروها را در بازه‌های کوتاه‌مدت و بعضا به صورت نقدی در اختیار داروخانه‌ها قرار می‌دهند. این درحالیست که ممکن است یکسال طول بکشد که داروخانه پولش را از بیمه‌ها دریافت کند.
فاطمی با بیان اینکه روند پرداختی‌های سال 1398 سازمان بیمه سلامت بهتر است، ‌ اما هنوز چهار ماه از مطالبات 97 را نپرداخته‌اند، ادامه داد: درباره بیمه تامین اجتماعی وضعیت برعکس است. به‌طوری که پرداختی‌هایشان در سال گذشته بهتر بود، اما در حال حاضر حدود هفت ماه تاخیر در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها دارند. هر دو بیمه وضعیت مناسبی ندارند و زمانیکه با مدیران‌شان صحبت می‌کنیم، افق خوبی را برایمان ترسیم نمی‌کنند.
نایب رییس انجمن داروسازان ایران با اشاره به بسته جدید خدمات سلامت در داروخانه‌ها، ‌ اظهار کرد: اخیرا وزیر بهداشت سندی با عنوان خدمات نوین داروخانه‌ها را در ابتدای شهریور ماه امضا کردند که این سند در تاریخ 17 مهر ماه ابلاغ شد و قرار شده یکسری کمیته‌های استانی در داخل دانشگاه‌های علوم پزشکی شکل بگیرد و یک کمیته کشوری هم در وزارت بهداشت این کار را رصد کنند.
فاطمی ادامه داد: بر اساس بررسی این کمیته‌ها، باید استانداردهای خدمات نوین در داروخانه‌ها نیز تدوین شود. خدماتی همچون پایش شاخص‌های سلامت در داروخانه‌ها مانند اندازه‌گیری وزن، BMI یا همان شاخص توده بدنی و پرفشاری خون می‌تواند در داروخانه‌ها انجام شود. حتی می‌توان اقدامی انجام داد تا برخی موارد تشخیصی در داخل داروخانه‌ها امکان‌پذیر باشد و اقدامات پیچیده‌تری مانند مشاوره‌های تخصصی دارویی و... نیز می‌تواند به داخل داروخانه‌ها راه یابد که اگر این اقدامات در داخل داروخانه‌ها انجام شود، می‌توانیم تا حد زیادی عوارض ناخواسته داروها را کاهش دهیم.
وی تاکید کرد: با دخالت دادن بیشتر داروساز در فرآیند نسخه‌پیچی هم هزینه‌ها به طور چشمگیری کاهش می‌یابد و هم عوارض ناخواسته داروها کمتر می‌شود. البته فعلا در حال تدوین استانداردهای خدمات نوین هستند و تا زمانیکه استانداردهای این خدمات مشخص شود، این سند قابلیت اجرایی ندارد. بنابراین باید کمیته‌ها شکل گرفته و استانداردهای خدمات بروزرسانی شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/216482/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدران دختر دار بخوانید !

چرا کودکان استرسی می شوند؟

توصیه مهم به مادر و پدر ها برای باز شدن مدارس

به روان کودک تجاوز نکنید!

چطور کودکمان را برای مدرسه رفتن آماده کنیم؟

چه چیزهایی سبب نگرانی بچه‌ها از رفتن به مدرسه می‌شود؟

چرا بچه های امروز کمتر شاد هستند؟

یک شروع شاد برای ماه مهر

خیلی قاطع به فرزندتان بگویید: «نه»

آیا کودکان امروز باهوش‌تر از کودکان دیروزند؟

راهکار هایی برای پیشگری از اضطراب کودکان در مهد کودک

4 عادت رایج در کودکان که باید مراقب آن بود

بلوغ زودرس را جدی بگیرید

افزایش قدرت حافظه و یادگیری کودکان با ورزش های هوازی

کشف آلت تناسلی توسط کودک

کوچولو! سرت را بالا بگیر و بگو نه!

فرزندم، انتقادت را بگو

آیا کودک شما به راحتی به مهد کودک میرود؟

علل ترس های شبانه کودک و راهکارهای آن

سکوت بچه ها را جدی بگیرید

بازی در پارک نیاز کودک است

بازیهای جالب برای کودکان باهوش

برای محبت به فرزندتان شرط نگذارید

بهترین فاصله سنی بین بچه ها چقدر است؟

چه سنی برای فرزندان تلفن همراه بخریم؟

دردی که درمان ندارد؟!

دلایل افت تحصیلی دانش آموزان

علل دروغگویی در کودکان و راهکارهای مقابله با آن

چه کنیم مضرات آپارتمان نشینی را در کودکانمان کمتر کنیم؟

سکوت بچه ها را جدی بگیرید!

به تخیلات کودکتان احترام بگذارید!

چگونه از کابوس دیدن کودکان پیشگیری کنیم؟

ریشه یابی اضطراب دوران مدرسه

علت ترس بعضی از کودکان‌ از مهد کودک

تنبیه بدنی کودک چه عواقبی دارد؟

مراقب باشید کودک تان دورتان نزند!

دشمن سرنوشت کودک را بشناسید

از چه سنی می توان کودکان را در خانه تنها گذاشت؟

بهترین راه برای از بین بردن استرس کودکان

چرا فرزندم بدزبانی می کند؟

به کودکتان این جملات را بگویید!

وقتی تبلت، فرزندتان را وابسته می کند!

نگرانی هایی که والدین درباره فرزندانشان دارند؟

سن مناسب برای شروع آموزش زبان

بچه ها چطور مودب می شوند؟

جملاتی که نباید به کودک بگویید

چگونه عزت نفس را در کودکان تقویت کنیم؟

بازی با مازها برای تقویت هوش کودک

حسادت فرزند اول به فرزند دوم

استفاده بیش از حد تبلت و عواقب آن