آریا بانو

آخرين مطالب

معاون طب کار اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی تشریح کرد

نحوه تأیید استراحت‌های پزشکی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی اجتماعي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - معاون طب کار و کمیسیون های پزشکی اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: کمیسیون‌های پزشکی تأمین اجتماعی جامع‌ترین کمیسیون در سطح کشورهستند؛هم از لحاظ ترکیب و هم از نظر پراکندگی در کل کشور. با توجه به قدمت بالای کمیسیون های پزشکی که به اندازه عمر سازمان تأمین اجتماعی است، کمیسیون های پزشکی تأمین اجتماعی الگویی برای سایر نهادها هستند.

به گزارش ایسنا دکتر داریوش پناهی زاده به تشریح عملکرد کمیسیون‌های پزشکی، نحوه تایید استراحت‌های پزشکی و هزینه وسایل کمک پزشکی پرداخت و اظهارکرد: کمیسیون‌های پزشکی سازمان تأمین اجتماعی بر اساس ماده ٩١ قانون تامین اجتماعی برگزار می‌شوند و بیمه‌شدگانی که به علت‌های جسمی یا روحی دچار صدمه شوند برای استفاده از مزایای قانونی به کمیسیون های پزشکی معرفی می‌شوند.
وی افزود: صدمات ممکن است به دلیل بیماری‌های عادی یا بیماری‌های ناشی از کار و یا هر علت دیگری داشته باشد همچنین بیمه‌شدگان اصلی و در مواقعی اعضای خانواده آنان به کمیسیون‌های پزشکی معرفی می‌شوند.
معاون طب کار و کمیسیون‌های پزشکی اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی اظهارکرد: روال کار کمیسیون‌های پزشکی به این صورت است که در ابتدا افراد متقاضی به پزشک معالج خود مراجعه و گواهی پزشک مبنی بر نیاز به کمیسیون پزشکی برای از کار افتادگی را دریافت می‌کنند.
پناهی‌زاده ادامه داد: پس از دریافت گواهی پزشک، فرد به شعبه مراجعه می‌کند و مدارک و مستندات خود را همراه با گواهی پزشک به شعبه ارائه می‌دهد. شعبه تأمین اجتماعی نیز مدارک را به کمیسیون پزشکی ارسال می‌کنند. کمیسیون پزشکی نیز مدارک و مستندات را دریافت و روزی برای مراجعه بیمار تعیین می کنند.
وی با بیان اینکه کمیسیون پزشکی با حضور سه نفر پزشک و یک نفر ناظر بیمه ای برگزار می‌شود، اظهارکرد: اعضای کمیسیون مدارک را بررسی می‌کنند و معاینات لازم انجام می‌شود و در همان روز رای کمیسیون پزشکی به فرد اعلام می شود.در صورتی که بیمه شده به رای کمیسیون اعتراض داشته باشد می‌تواند طی مدت یک ماه اعتراض خود را در شعبه تأمین اجتماعی ثبت کند و در این صورت طی مدت کمتر از یک ماه به کمیسیون پزشکی تجدید نظر معرفی می‌شود. در این کمیسیون نیز مدارک بیمار بررسی و معاینات لازم انجام و رای نهایی صادر می‌شود.
معاون طب کار و کمیسیون‌های پزشکی اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در ادامه گفت: با توجه به اینکه اعضای کمیسیون‌های پزشکی تجدید نظر متفاوت با کمیسیون اولیه هستند بنابراین در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها حقی از کسی ضایع نمی‌شود.
نحوه تأیید استراحت‌های پزشکی
پناهی‌زاده به تشریح فرآیند تأیید استراحت‌های پزشکی پرداخت و گفت: استراحت‌های پزشکی تا هفت روز متوالی و ١٥ روز متناوب در طول یک سال نیازی به تأیید کمیسیون‌های پزشکی ندارد و تنها باید گواهی پزشکی مربوطه به شعبه تأمین اجتماعی تحویل داده شود.
وی افزود: برای استراحت‌های پزشکی بیش از یک هفته نیز باید گواهی مربوطه به شعبه ارائه شود و شعبه بر حسب اینکه بیمه شده تا چه اندازه به استراحت پزشکی نیاز دارد به پزشک معتمد و یا شورای پزشکی و در موارد خاصی به کمیسیون های پزشکی معرفی می‌شوند.
معاون طب کار و کمیسیون‌های پزشکی اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در ادامه گفت: معمولا تا زمان ٦٠ روز را پزشکان معتمد رسیدگی و بیش از ٦٠ روز را به شورای پزشکی معرفی می‌کنند و در موارد نادری نیز پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می‌شود.
پناهی زاده افزود: درتمامی موارد پس از تأیید پزشک معتمد و یا شورای پزشکی غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.
نحوه پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی (آروتز و پروتز)
معاون طب کار و کمیسیون‌های پزشکی اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در ادامه گفت: وسایل کمک پزشکی (آروتز و پروتز) برای کمک به درمان یا توانایی بیمار استفاده می‌شود. آروتز مثل عینک و سمعک و پروتز مثل دست یا پای مصنوعی هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی پناهی‌زاده در پایان اظهارکرد: یکی از تعهدات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت هزینه‌های مربوط به وسایل کمک پزشکی است و کسانی که به این وسایل نیازدارند با تجویز پزشک مربوطه به شعب سازمان مراجعه می‌کنند و پس از تأیید شورای پزشکی یا پزشک معتمد هزینه های مربوطه پرداخت می‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/32673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکاتی مهم برای والدینی که دوقلو دارند

فیلم های غیر اخلاقی در سنین پایین

از نظر بهداشت روان کودک سالم کیست؟

درس خواندن و خواب آلودگی درفصل بهار

به خاطر بچه‌ ها با همسرتان زندگی می‌ کنید؟

زبان آموزی در حین بازی

چطور به کودکان کمک کنیم تا بهتر و به اندازه بخوابند

اگر می خواهید از فرزندتان انتقاد کنید این نکات را به یاد داشته باشید

روش های مقابله با دزدی کودکان

این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز توصیه می‌شود...!

علت اصلی دعوای خواهر - برادرها

خاله‌بازی، استقلال کودک را افزایش می‌دهد

نشانه‌های کودکان با اعتماد به نفس بالا و پایین

چگونه فرزندانمان را برای امتحانات پایان سال آماده کنیم؟

استفاده کودکان از تلفن همراه، خوب یابد؟

مهمترین علل مکیدن انگشت در کودکان

عواقب تنبیه بدنی کودکان !

هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید

با کودکان کنجکاو و سوالاتشان چه برخوردی داشته باشیم؟

عشق در پنجم دبستان!

چطور کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

خیال های آموزنده

چرا بعضی کودکان بد خط اند؟

با کودکی که انگشت در بینی می کند، چه کار کنیم؟

ریخت و پاش به کودکان چه می آموزد؟

علامت افسردگی کودکان چیست؟

کودکانی که در آینده افسرده می شوند

تاثیر موسیقی بر مهارت‌های کودکان

برای آرام کردن کودک از موسیقی استفاده کنید!

با تولد کودکم سرکار بروم یا نه؟‌

از کجا بفهمم کودکم به من علاقه دارد؟

چگونه با فرزندانمان صمیمی تر باشیم؟

بازی، آینه تمام نمای ویژگی های کودک

نوزادان از چه نوع موسیقی لذت می‌برند؟

16 نکته کلیدی برای رفتار با کودک بیش فعال

دور هدیه‌های تکراری برای کودکان را خط بکشید

فیلم‌های ترسناک در روحیه بچه ها چه تاثیری می گذارند

رفتارهای عجیب کودکان نوپا

کدام گریه کودک نشانه افسردگی است؟

یک زندگی هیجان انگیز

همه چیز در مورد پاسخگویی به سوالات مکرر کودک

به کودکان خود نگویید "من را تنها بگذار"

10 ویژگی بچه‌های مستعد اعتیاد !

بچه ها، عاشق شنیدن قصه های تکراری

قبل از تنبیه کردن کودکتان، حتماً بخوانید

فکر کودکان را پرواز دهیم

توصیه های مهم به مادران شاغل

خیال‌پردازی بچه ها خوبه یا بد؟

به کودکتان کمک کنید تا زودتر زبان باز کند

با این روش ها اعتماد به نفس کودکتان را بالا ببرید !