مصرف زياد نمک سرطان زا است/ميزان نمک در نان کنترل شود
fiogf49gjkf0d
خانواده
بزرگنمايي:
ميزان استاندارد مصرف نمک يک تا پنج گرم در روز است اما اين ميزان در ايران
به 12 گرم مي رسد که نشان دهنده مصرف بيش از 2 برابري نمک در کشور است.
دکتر
کاظم زنده دل در مورد
مضرات مصرف زياد نمک اظهار کرد: مطالعات انجام شده نشان مي دهند که مصرف
زياد نمک مي تواند به سرطان معده بيانجامد.
وي افزود: مصرف بي رويه و
بيش از حد استاندارد نمک، علاوه بر ايجاد سرطان، سبب بالا رفتن فشار خون،
سکته قلبي و مغزي و بيماري هاي قلبي عروقي مي شود؛ در صورتي که با کنترل
مصرف نمک مي توان برخي از بيماري هاي غيرواگير را کاهش داد.
زنده دل بر
لزوم اطلاع رساني صحيح و به موقع در اين زمينه تاکيد کرد و گفت: براي کاهش
مصرف نمک، دولت، مردم و رسانه ها مي توانند نقش اساسي داشته باشند.
** لزوم کنترل ميزان مصرف نمک در نان
معاون
پژوهشي مرکز تحقيقات سرطان ايران خاطرنشان کرد: ميزان نمک در غذاهاي صنعتي
و نان ها بالا است و بايد ميزان مصرف ماده غذايي در نانوايي ها به شدت
کنترل شود.
وي ادامه داد: بر اساس اطلاعات موجود اقدامات خوبي توسط
سازمان غذا و دارو انجام شده است که اميدوارم با اجراي آنها سهم مصرف نمک
در نان و مواد غذايي صنعتي به طور محسوسي کاهش يابد.
زنده دل گفت:
ذائقه ايراني ها به مصرف غذاهاي پرنمک عادت کرده است و اين موضوع بايد به
تدريج تغيير پيدا کند تا شاهد کاهش ميزان شيوع انواع بيماري ها در جامعه
باشيم.
معاون پژوهشي مرکز تحقيقات سرطان ايران افزود: مردم بايد ميزان مصرف نمک در تهيه غذاهاي خانگي و سرسفره را کاهش دهند.
-
چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۴:۱۵:۲۶ PM
-
۱۰۱۱ بازديد
-
ايرنا
-
مصرف نمک
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/3756/