مراقب غذاهاي آلوده به«بوتوليسم»باشيد/علائم مسموميت مرگبار
خانه داري
بزرگنمايي:
دکتر يسنا بهمنش، گفت: مسموميت با مواد
غذايي در اثر آلودگي غذا در جريان توليد فرآورده هاي غذايي، تهيه و نگهداري
آنها ايجاد مي شود.
وي اظهار داشت: مصرف کنندگان بايد دقت
داشته باشند از مصرف کنسروهايي که در قوطي آنها آثار نشت، برآمدگي و
فرورفتگي و زنگ زدگي مشاهده مي شود خودداري نمايند.همچنين مصرف کنندگان
بايد به تاريخ توليد و انقضا محصولات هنگام خريد دقت نمايند.
بهمنش همچنين ادامه داد: هنگام مصرف غذاهاي کنسرو شده حتما آنها را به مدت 20 دقيقه بجوشانند.
دبير ستاد مرکزي اطلاع رساني دارو و سموم
سازمان غذا و دارو در ادامه با بيان اينکه يکي از کشنده ترين مسموميت هاي
غذايي موسوم به «بوتوليسم» نام دارد اظهار داشت: اين نوع مسموميت در اثر
مصرف مواد غذايي مانند سوسيس، کالباس، کنسرو ماهي، کنسرو ذرت، کنسرو لوبيا،
کشک خام و عسل طبيعي که در شرايط نامناسب و غير بهداشتي تهيه و نگهداري
شده اند، ايجاد مي شود.
بهمنش گفت: علائم اين نوع مسموميت که برخي
اوقات منجر به مرگ مي شود شامل تاري ديد، دوبيني و اختلال در گوارش است که
مصرف کننده در چنين مواردي سريعا به پزشک مراجعه نمايد.
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/4455/