بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.
کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید ، لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم 4 – 3 ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید.
نکته ها: اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.
-
دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۰:۴۸
-
۴۰۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/46414/