آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار:

دولت برای ورزش بانوان ١6 برنامه تدوین کرد اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در ستاد ملی زن و خانواده با حضور رئیس جمهوری برنامه نشاط و ورزش در قالب ١6 برنامه برای بانوان در شهرها و روستاها تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، معصومه ابتکار روز شنبه به مناسبت هفته سلامت بانوان در مراسم پیاده‌روی و پویش ملی ارتقای نشاط و سلامت بانوان در پارک لاله تهران افزود: برای ارتقا و گسترش ورزش بانوان برنامه های خوبی در حال انجام است و همه باید در راستای توان افزایی بانوان از طریق ورزش و توسعه مکان های ورزشی تلاش کنیم.
وی اظهار داشت: خوشحالیم که زنان و دختران مدال آور زیادی در بازی های آسیایی و پارالمپیک در کشور داریم؛ یک سوم تیم اعزامی به بازی های آسیایی (حدود 100 نفر از ٣٠٠ نفر) زن بودند و از 6٠ مدال نیز حدود ١٧ مدال را بانوان کسب کردند.
ابتکار ادامه داد: زنان ایرانی در موضوع سلامت و ورزش سرآمد هستند؛ ورزش عامل سلامتی جسم و روان است و امروز یکی از مهمترین بیماری های جوامع صنعتی کم تحرکی است که در بین کارمندان و کسانی که در منزل هستند، کم تحرکی به وفور مشاهده می شود.
وی خاطرنشان کرد: البته امروز افسردگی نیز جامعه را تهدید می کند و ورزش درمانی برای این بیماری می تواند موثر باشد به طوری که در برخی کشورها برای درمان این بیماری، ورزش را تجویز و اعلام می کنند یک ساعت پیاده‌روی در طبیعت معادل یک قرص کاهش فشارخون عمل می کند.
ابتکار تصریح کرد: امروز از ورزش در سایر مسائل پزشکی و درمان بیماری ها نیز استفاده می شود چرا که اهمیت موضوع بسیار زیاد است و در ایران نیز همه باید در این زمینه تلاش کنیم و خوشحالیم که این حرکت ملی است و همه بانوان ایران در این برنامه مشارکت دارند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: برای توسعه فضاهای ورزشی از همه دعوت می کنیم به پویش ملی سلامت و ورزش بانوان بپیوندند. البته باید عدالت جنسیتی در فضای ورزشی تقسیم شود تا بانوان نیز از این امکانات استفاده کنند اما معتقدم که پارک بانوان به ورزش بانوان خیلی کمک می کند.
وی اضافه کرد: بهبود سلامت بهداشتی و سلامت زنان در 4٠ سال انقلاب بسیار چشمگیر بوده است به عنوان نمونه امید به زندگی است که در زنان قبل از انقلاب 55 و اکنون به ٧6 سال رسیده است. حدود 4،5 سال امید به زندگی زنان از مردان بیشتر است.
ابتکار ادامه داد: برنامه ریزی برای سلامت جامعه با مشارکت و آگاهی خود مردم اتفاق می افتد. ورزش برای دختران دبستانی که از قلم افتاده بود با آموزش معلمان در بحث ورزش و تربیت بدنی و با حمایت وزیر آموزش و پرورش به این دوره تحصیلی برگشته است.
سوسن باستانی معاون بررسی های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: هدف از برگزاری این برنامه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان است. چون ورزش برای سلامت بانوان بسیار تاثیر گذار است.
وی تصریح کرد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال توجه به سلامت جسمی و روانی برای دستیابی به جامعه سالم است زیرا موضوع سلامت بانوان در ستاد ملی زن و خانواده هم آمده است. امیدواریم فرصت مناسبی برای ورزش و سلامت مردم فراهم شود.
فریبا محمدیان معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز گفت: به تصویب رساندن ١6 برنامه ملی برای ورزش بانوان به عنوان یک اقدام ارزشمند از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری صورت گرفته است و هرگز زنان این اقدام ارزنده را فراموش نخواهند کرد. دختران ایران زمین در بازی های آسیایی و پارآسیایی سهم زیادی را به خود اختصاص دادند و در المپیک نوجوانان دختران یک بار دیگر به موفقیت های چشم گیری نائل شدند.
وی تصریح کرد: برنامه ملی سنجش قامت و آموزش حرکت بانوان در روستاهای کشور نیز در حال اجرا است.
* ٧٢6٨*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/96289/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!