آریا بانو

آخرين مطالب

معاون ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد

کاهش مصرف شیشه از 28 به 8 درصد / رشد 44 درصدی کشفیات موادمخدر اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون اداری، مالی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در کاهش مصرف مواد پرخطر گفت: بر همین اساس مصرف شیشه در کشور از ٢5 تا 28 درصد به ٨ درصد کاهش یافته و از رتبه سوم مصرف مواد به رتبه دوم رسیده است.

به گزارش ایسنا، نجیب حسینی در مراسم تودیع و معارفه دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه یکی از نخستین سیاست‌های رحمانی‌فضلی، دبیرکل سابق ستاد طی 5 سال گذشته این بود که باید از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده کنیم گفت: اولین اقدام وی تمرکز بر اجرایی کردن سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری بوده که طی آن 20 جلسه مشترک با نهادهای مختلف برگزار شد. این سیاست ها بسیار جامع و کامل بودند.
وی افزود: رحمانی فضلی معتقد بودند که مبارزه صرفا امنیتی و انتظامی نیست، با این وجود طی این مدت کشفیات مواد مخدر تا 44 درصد رشد داشته است. در حال حاضر 98 درصد مردم جامعه سالم هستند و اگر خوب عمل کنیم این تعداد افراد سالم به کمک 2 درصد از مصرف کنندگان مواد مخدر می‌آیند به همین دلیل بر استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تاکید شده است.
معاون اداری و امور مالی و مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در مدت 5 سال اخیر هزار سمن به تعداد سازمان‌های مردم نهاد افزوده شده است،گفت: از آغاز فعالیت ما ظرفیت نگهداری از معتادان متجاهر 17 هزار نفر بود که در حال حاضر به 81 هزار نفر در سراسر کشور رسیده و این افزایش ظرفیت با کمک سازمان‌های مردم نهاد اتفاق افتاده است. همچنین در تهران تنها 400 نفر ظرفیت دولتی برای نگهداری معتادان وجود داشت که این میزان به 8000 نفر ظرفیت افزایش یافته است.
حسینی با بیان اینکه در هیچ دوره‌ای از تشکیل دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر مانند این دوره شاهد همراهی و همکاری استانداران کشور نبوده‌ایم، اظهار کرد: نکته مهم دیگر تشکیل ساختار اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور است که این اتفاق امروز محقق شده است. همچنین آقای علی لاریجانی در مجلس در دو سال اخیر مشاور مبارزه با مواد مخدر منصوب کردند همچنین سطح همکاری‌ها با سیستم قضایی به بالا ترین شکل ممکن رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه از دیگر اقدامات رحمانی‌ فضلی ایجاد حساسیت بین سران قوا هیات دولت در حوزه مواد مخدر بوده است تصریح کرد: بر این اساس اطلاعات به شکل شفاف و روشن در دسترس عموم قرار گرفته است چرا که آقای رحمانی معتقد هستند موضوع محرمانه ای با مردم نداریم و این حساسیت نیز به دلیل اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف ایجاد شده است.
معاون اداری، مالی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: تمرکز بر اقدامات اطلاعاتی به‌ویژه در شرق کشور نیز باعث شده است که سرانه کشف مواد مخدر از 191 کیلوگرم به 346 کیلوگرم افزایش یابد همچنین تغییر بخش از جغرافیای مواد مخدر از افغانستان به سمت جنوب کشور از دیگر تغییرات به وجود آمده است. با این وجود از دیگر اقدامات، کاهش مصرف مواد پرخطر بوده به‌طوری که مصرف 25 تا 28 درصدی شیشه به ٨ درصد کاهش یافته و از رتبه دوم به سوم رسیده است.
وی با اشاره به تشکیل 240 کانون دانشجویی گفت: با کمک وزارت ورزش و جوانان حدود 2300 خانه روستایی نیز در مناطق محروم تشکیل شده است. همچنین برای اولین بار طرح صیانت از بهبود یافتگان نیز اجرایی شده است و 8000 نفر از بهبودیافتگان با استفاده از تسهیلات بانکی که مشغول به کار شده‌اند.
حسینی در پایان اظهارکرد: در آینده نزدیک شاهد تحول در قانون مبارزه با مواد مخدر هستیم به‌طوری که طرح جدیدی برای ضربه زدن به باندهای قاچاق ارایه خواهد شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/96516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راههای عملی جهت افزایش تمرکز در کودکان

کودکانی که دیر می‌خوابند دچار ترس شبانه می‌شوند

رابطه اسباب بازی و شغل آینده کودک

راههایی برای تقویت هوش کودکان

مقابله با لجبازی‌های کودکانه!

والدین افسرده چگونه با کودکانشان بر خورد کنند؟

رفتار با کودکان لوس !

نشانه های اولیه لکنت زبان در کودکان

شخصیت شناسی از روی نقاشی بچه ها

دخترها به پدر نیاز دارند !

بچه‌تان موقع درس خواندن بی حواس است؟

دختری که رفتارهای پسرانه دارد و پسری که رفتارهای دخترانه دارد !

کودک خردسال خود را برای تولد فرزند جدید آماده کنید

چگونه فرزندی باهوش تربیت کنیم؟

به کودک لجباز رشوه ندهید

نکاتی مهم برای والدینی که دوقلو دارند

فیلم های غیر اخلاقی در سنین پایین

از نظر بهداشت روان کودک سالم کیست؟

درس خواندن و خواب آلودگی درفصل بهار

به خاطر بچه‌ ها با همسرتان زندگی می‌ کنید؟

زبان آموزی در حین بازی

چطور به کودکان کمک کنیم تا بهتر و به اندازه بخوابند

اگر می خواهید از فرزندتان انتقاد کنید این نکات را به یاد داشته باشید

روش های مقابله با دزدی کودکان

این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز توصیه می‌شود...!

علت اصلی دعوای خواهر - برادرها

خاله‌بازی، استقلال کودک را افزایش می‌دهد

نشانه‌های کودکان با اعتماد به نفس بالا و پایین

چگونه فرزندانمان را برای امتحانات پایان سال آماده کنیم؟

استفاده کودکان از تلفن همراه، خوب یابد؟

مهمترین علل مکیدن انگشت در کودکان

عواقب تنبیه بدنی کودکان !

هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید

با کودکان کنجکاو و سوالاتشان چه برخوردی داشته باشیم؟

عشق در پنجم دبستان!

چطور کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

خیال های آموزنده

چرا بعضی کودکان بد خط اند؟

با کودکی که انگشت در بینی می کند، چه کار کنیم؟

ریخت و پاش به کودکان چه می آموزد؟

علامت افسردگی کودکان چیست؟

کودکانی که در آینده افسرده می شوند

تاثیر موسیقی بر مهارت‌های کودکان

برای آرام کردن کودک از موسیقی استفاده کنید!

با تولد کودکم سرکار بروم یا نه؟‌

از کجا بفهمم کودکم به من علاقه دارد؟

چگونه با فرزندانمان صمیمی تر باشیم؟

بازی، آینه تمام نمای ویژگی های کودک

نوزادان از چه نوع موسیقی لذت می‌برند؟

16 نکته کلیدی برای رفتار با کودک بیش فعال