آریا بانو
طرز تهیه سیب زمینی مارپیچی
دوشنبه 28 آبان 1397 - 14:57:32
آریا بانو - با سیب زمینی غذاهای خوشمزه ای میشه درست کرد اما مشکل اینجاست که این غذاهای خوشمزه مثل سیب زمینی سرخ شده چرب و مضر هستن و به همین دلیل نمیشه یه دل سیر ازشون خورد.
البته غذاهای سالم تری هم میشه با سیب زمینی درست کرد مثل طرز تهیه سیب زمینی مارپیچی که هم سالمه هم خوش طعم و هم خوش رنگ و لعاب. این غذای ساده رو می تونید هم برای خانواده و هم برای جمع دوستانه تون درست کنید. درسته که خیلی ساده ست اما مطمئن باشید که از خوردن این غذا سیر نمیشید.
حتما بخوانید: سیب زمینی پخته شکم پر
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه سیب زمینی مارپیچی:
2 عدد سیب زمینی 2 عدد سیخ چوبی 20 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 20 گرم کره ذوب شده

سیخ چوبی را از سیب زمینی رد کنید.

مرحله بعد مارپیچی کردن سیب زمینی است. در این مرحله نیاز نیست چاقو را تکان بدهید. چاقو را ثابت نگه داشته و سیب زمینی را بچرخانید. سیخ چوبی باعث می شود سیب زمینی از هم جدا نشود.

سپس دو طرف سیب زمینی را گرفته و باز کنید.

با استفاده از برس آشپزی همه جای سیب زمینی را با کره ذوب شده آغشته کنید.

کره کمک می کند چاشنی ها به سیب زمینی بچسبد و رنگ آن هنگام پخت طلایی شود.

پنیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را باهم ترکیب کنید و مثل نمک روی سیب زمینی بپاشید.

سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید. 30 دقیقه زمان برای پختن سیب زمینی ها کافی است. دمای فر باید روی 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) باشد.

بعد از آماده شدن سیب زمینی ها سیخ های چوبی را از آن ها جدا کنید.
سپس آن ها را داخل ظرفی قرار داده و میل کنید. می توانید چاشنی های دیگری هم مثل سبزی به این غذا اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/102964/طرز-تهیه-سیب-زمینی-مارپیچی
بستن   چاپ